Τίποτα φαίνεται ότι δεν πτοεί την Δημοτική Αρχή Αλμωπίας η οποία συνεχίζει να κάνει απ΄ ευθείας αναθέσεις σε εργολάβους εκτός περιοχής .
Υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες και ερωτήματα προς την Δημοτική Αρχή μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό , καθώς είναι γνωστό ότι οι μικροεργολάβοι
Της Αλμωπίας δεν τολμούν να περάσουν έξω από άλλα Δημαρχεία ,πόσο μάλλον να ζητήσουν δουλειές.
Τελευταίο τέτοιο φαινόμενο η υπογραφή σύμβασης με εταιρία που εδρεύει σε άλλο Δήμο ,(προτιμάται ιδιαιτέρως από τον Δήμο , σύμφωνα με ισχυρισμούς εργολάβων) για την ανάπλαση πλατείας στο Ριζοχώρι , αξίας 6. 800,00ευρώ περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com