Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Τα Αποτελεσματα του κυπέλου σε όλους τους ομίλους




1η αγωνιστική

Οι κυριακάτικοι αγώνες του κυπέλου της ΕΠΣ Πέλλας



Αλμωπός - Δόξα Μεγαπλατάνου 8-1
 7΄ 1 - 0 Τσακαλίδης
 15΄ 2 - 0 Κανωτίδης
 25΄ 3 - 0 Τσακαλίδης
 38΄4 - 0  Λαζ. Ελευθεριάδης με πέναλτι
48΄ 5-0   Ορτζάνης
50΄ 5-1  Αντωνίου
60΄  6-1 Παντελίδης
70΄7-1  Παντελίδης
80΄8-1  Παντελίδης

Αλμωπός Δόξα Μεγαπλατάνου 8-1





Σε ένα ανοικτό παιχνίδι ο Αλμωπός για την 1η αγωνιστική του κυπέλου επικράτησε επί της Δόξας Μεγαπλατάνου, που έπαιξε ανοικτά και άφησε καλές εντυπώσεις , με 8-1

Οι σημερινοί αγώνες του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας




   ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  17.30  

Στην καλή πορεία στοχεύει ο ΠΑΟΚ Νότιας-Περίκλειας-Αρχαγγέλου



Σε μια καλή πορεία στοχεύει Ο ΠΑΟΚ Νότιας-Περίκλειας –Αρχαγγέλου στην φετινή περίοδο. Η ομάδα προχώρησε στις εξής μεταγραφές

Στην ίδια πόλη θα μπορούν να φοιτούν τα αδέλφια




Υπουργική απόφαση με την οποία θα ορίζεται ότι το δεύτερο παιδί κάθε οικογένειας θα μπορεί να σπουδάσει στην πόλη όπου φοιτά και το πρώτο εκδίδει πιθανότατα τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας.

Εργα πνοής στην Κεντρική Μακεδονία



Η ορθή διαχείριση της ασφυκτικής οικονομικής κατάστασης που παρέλαβε, η τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων που προήλθαν από τις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις και η επίσπευση των συμβασιοποιημένων έργων, προκειμένου να ολοκληρωθούν και να αποδοθούν στους πολίτες, είναι ορισμένες μόνο από τις δράσεις της διοίκησης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που περιλαμβάνονται στην τελική έκθεση αξιολόγησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012-2014 της ΠΚΜ.

Τα τρία σενάρια για την ανασκαφή της Αμφίπολης



Αγωνία για την επόμενη μέρα επικρατεί στην Αρχαία Αμφίπολη, με τρία σενάρια να είναι τα επικρατέστερα ως προς την έκβαση των ανασκαφών.


Πέλλα-Εσώβαλτα 8-0



Παιχνίδι που δεν αντέχει σε καμία με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται πολύ κατώτεροι του αναμενομένου και να γνωρίζουν την συντριβή.

Ολοκληρώνονται το βράδυ τα ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ

ΑΥΛΑΙΑ το βράδυ στα 16α Ποζαρίτικα , που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου  "ΤΟ ΠΟΖΑΡ" . Το πρόγραμμα έχει ως εξης:

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α της ΠΑΣΥ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη Δ.Ε.Θ.



                                                                                         
        Αγρότη - Αγρότισσα
        Ο αγώνας για την επιβίωση μας ξαναβγάζει στους δρόμους, μιας και το 2014 είναι μια ακόμη χρονιά με επιδείνωση των προβλημάτων επιβίωσης, που αντιμετωπίζουμε με τις οικογένειές μας.       

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ του ΚΚΕ στα ΧΩΡΙΑ του Δήμου Σκύδρας ΡΙΖΟ & ΑΡΣΕΝΙ με τη ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ



        Κλιμάκιο της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας του ΚΚΕ με επικεφαλής την βουλευτή του Κόμματος Ελένη Γερασιμίδου θα περιοδεύσει στη περιοχή Σκύδρας την ερχόμενη Τρίτη 2 Σεπτέμβρη το απόγευμα.

Να πάρει επίσημη θέση η Εύξεινος Λέσχη για επεισόδιο μελών της στο Λουτράκι.




Μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε με το επεισόδιο που προκάλεσαν μέλη της νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης στο Λουτράκι, πηγές από την διοίκηση της Λέσχης διευκρινίζουν ,

(3)