Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μετά τις εκλογές οι αποφάσεις για τα ΤΑΞΙ



Ψήφισμα σχετικά με το μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε αναφορικά με την εφαρμογή του Ν. 4070/2012 για τα ταξί εξέδωσε κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη σημερινή συνεδρίαση του σώματος.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τ. ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ



Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του έκανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κουμιώτης από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ, έκανε την εξής δήλωση:

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Τώρα τελευταία κάτι έχω πάθει ,Σεβαστοί πατέρες. Μούρχεται να λέω συνέχεια αλήθεια....

Ο λόγος του παπά -Κοσμά του Εξαπλατανιώτη

Και που λες  Στέλιο ,αν θες να ανέβεις τα σκαλιά του Δημαρχείου
θα σου δώσω πρώτα να διαβάσεις  το ειδικό βιβλίο με τις ευχές....

Τουρνουά μπάσκετ φιλικών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη



ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΤΟΥ ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. και στην Αλμωπία.




Γύρω στις 19.30  επισκέφθηκε τους Προμάχους όπου χαιρέτισε τον κόσμο. Στη συνέχεια πήγε στο Μοναστήρι του Αγίου  Ιλαρίωνα και στην επιστροφή έκανε μια μικρή στάση στη Σωσάνδρα.

Στους Προμάχους ο Αντώνης Σαμαράς



Στους Προμάχους βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαναράς. Στις 20.25 αναμένεται στην Αριδαία , όπου (ΛΗΔΡΑ) θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος.(η φωτογραφία είναι από τη Σκύδρα)

Ανακοίνωση Τροχαίας Γιαννιτσών προς τους οδηγούς δικύκλων




Το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου, κατά την οποία παρατηρείται αυξημένη κυκλοφορία δίκυκλων μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων υπενθυμίζει στους οδηγούς ότι :

Στα ίδια εκλογικά τμήματα η εκλογική διαδικασία





Στα ίδια  εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της Πέλλας,στις εκλογές της 17η Ιουνίου,  σύμφωνα  με εγκύκλιο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Αγριο ξύλο στην Αριδαία



Το ξύλο της Αρκούδας  έπεσε το πρωί στο κεντρικό πεζόδρομο στην Αριδαία. Τρία άτομα ,ο ένας από τον Εξαπλάτανο , πιάστηκαν στα χέρια . Οι δύο ξυλοκόπησαν  τον άλλο .

Μάκης Τσίτας Πάρε με κι εμένα μαζί σου!


                      
                    
Κυκλοφόρησε το νέο παιδικό βιβλίο του συντοπίτη μας συγγραφέα Μάκη Τσίτα με τίτλο «Πάρε με κι εμένα μαζί σου!», από τις εκδόσεις Ψυχογιός και με πολύ όμορφη εικονογράφηση της Πωλίνας Παπανικολάου.

11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταποιημένων Φρούτων.


Πραγματοποιήθηκε από τις 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2012 στην Παραλία Λιτοχώρου Πιερίας το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταποιημένων Φρούτων

Δεν κατάληξαν σε προπονητή στον Αλμωπό




Παρά την «μαραθώνια» συνεδρίαση του Δ.Σ. του  Αλμωπού  μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης δεν κατέληξαν σε καμία απόφαση στο θέμα του προπονητή για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Άλλη μια διάκριση για την ταινία «Ο Λύκος και η Λαγουδίνα»



   Άλλη μια διάκριση για την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Λύκος και η Λαγουδίνα» της πολιτιστικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία».

(3)