Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Δεν τους άρεσε η ήττα ,θέλουν να κάνουν ένσταση. στο Λουτράκι



Δεν μπορούν να χωνέψουν οι νέοι του ΑΡΗ Λουτρακίου που έχασαν από τους βετεράνους και άρχισαν εκτός από δικαιολογίες να ψάχνουν λόγους για να κάνουν ένσταση .

Πανγεροντιακός-Παννεανικός Λουτρακίου 4-4 ,11-9 στα πέναλτυ


Έναν παγκοσμίου επιπέδου και ενδιαφέροντος αγώνα , είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 5 χιλ . φίλαθλοι που βρέθηκαν εντελώς τυχαία  στο γήπεδο Λουτρακίου το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Σταυρό ς μαρτυρίου για τους αγρότες


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

Απόπειρα διάρρηξης στον οικίσκο της ΕΡΤ στη Ξιφιανή


Τον οικίσκο της ΕΡΤ στον λόφο του Αγίου Δημητρίου στην Ξιξιανή αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άγνωστοι. Η απόπειρα έγινε αντιληπτή πριν από λιγο.  

Παγωμάρα με τα παγωτά …Αξιούπολης στα Λουτρά




Παγωμάρα ,αλλά και χλευαστικά σχόλια , ακόμα και φανερά από δημοτικούς συμβούλους στο ίδιο το Δημαρχείο  στην Αριδαία , προκάλεσε η απόφαση του προέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών να προμηθευτεί παγωτά για την επιχείρηση από το Ν. Κιλκίς .

Οριστικοποιείται το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Πέλλα



Τυπικές διαδικασίες μάλλον είναι η ανακοινωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Πέλλα,καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν αναμένονται αλλαγές ή εκπλήξεις,το οποίο και έχει ως εξής

"Αποκαθήλωσαν" τον Θ. Μουμτσιδέλη



«Κόσκινο» από τα συντροφικά μαχαιρώματα και όχι μόνο . έκαναν τον Θωμά Μουμτσιδέλη , λίγο μετά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ,ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Πέλλα .

Επιδείνωση του καιρού το Μ. Σάββατο και σκόνη από την Β. Αφρική




Καλυτερεύει ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα στη Μακεδονία και τη Θράκη.
Εντείνεται το Μ. Σάββατο η επιδείνωση του καιρού που ξεκίνησε τις μεσημεριανές ώρες της Μ. Παρασκευής, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν και τη μεταφορά σκόνης από την
Β. Αφρική.

Ανοικτή μέχρι τις 5 το απόγευμα η αγορά



Ανοικτά είναι σήμερα τα καταστήματα στην Αριδαία μέχρι τις 5 το απόγευμα συνεχώς

(3)