Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Πανγεροντιακός-Παννεανικός Λουτρακίου 4-4 ,11-9 στα πέναλτυ


Έναν παγκοσμίου επιπέδου και ενδιαφέροντος αγώνα , είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 5 χιλ . φίλαθλοι που βρέθηκαν εντελώς τυχαία  στο γήπεδο Λουτρακίου το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.








Το παιχνίδι για το οποίο υπήρχε ενδιαφέρον από 90 και πλέον χώρες που το έπαιζαν στο στοίχημα , κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της ανθρωπότητας μέχρι και την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτυ.
Οι νέοι ορεξάτοι προπονημένοι , ευέλικτοι απέδειξαν στη  πράξη ότι όποιος δεν έχει μυαλό στο ποδόσφαιρο έχει ποδάρια. Σε αντίθεση με τους παγκοσμίου φήμης μεν , κοιλαράδες και ηλικιωμένους δε  (μερικοί έπαιζαν με μπαστούνι και …νοσοκόμα)που έβαλαν πολύ μυαλό και υποσχέσεις στη σφυρίχτρα του διαιτητή, κερδίζοντας τελικά πανηγυρικά  .
Η κανονική διάρκεια έληξε 4-4. Οι νέοι από φόβο δεν ζήτησαν παράταση και έτσι πήγαν στα πεναλτι . Εκεί όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενοο Πανγεροντιακός  επικράτησε  κατά κράτος . Το τελευταίο δε πέναλτι που εκτέλεσε ο σπεσιαλίστας Πέτρος Σαμάνδης , χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι , στη συνέχεια στο δεξί , αναπήδησε στο οριζόντιο και άλλες δύο φορές στα κάθετα δοκάρια μέχρι να καταλήξει στα δίχτυα .
Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

1 σχόλιο:

  1. Γειά σου σειρά, εκδότη, ποδοσφαιριστή, παιχταρά μου Diamandi Peter, συγχαρητήρια για την νίκη και τις επιδόσεις σου σπεσιαλίστα τών πέναλτι και δεινέ εκτελεστή. Από το Prilep σου εύχομαι καλό πάσχα, καλή ανάσταση με υγεία, γαλήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Εγώ θα επιστρέψω αφού ξεκοκκαλίσω ότι αιγοπρόβατο κυκλοφορεί στήν περιοχή, φυσικά κι΄αυτό της πεθεράς μου στό πασχαλινό τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)