Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Δωροθέα –Εξαπλάτανος 0-3 σε φιλικό αγώνα




Σε φιλικό  φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα σήμερα στο γήπεδο της Δωροθέας, η  Αναγέννηση έχασε με 0-3 από την Δόξα Εξαπλατάνου.

Ο ΦΕΡΡΟΥΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ



Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Α1






Απόλλων Κ.Β.-Πέλλα

Με τον Βασίλη Νήρα σε διπλό ρόλο παίκτη –προπονητή ο Απόλλων υποδέχεται την φιλόδοξη και πολύ καλή ως τώρα Πέλλα ,που έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.
Διαιτητής ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ           ΣΙΠΚΑΣ Σ      ΔΕΛΙΟΣ

Τίτλοι τέλους για την ΔΟΥ Αριδαίας


 
«Έριξαν» ,όπως ήταν αναμενόμενο τη Αλμωπία και κλείνουν την Δημόσια οικονομική Εφορεία. Στ Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας μένουν δύο δυο. Στα Γιαννιτσά και την ΄Εδεσσα.

Εκδηλώσεις εορτασμού για τα 100 χρόνια ελεύθερης Έδεσσας ο ΔήμουΈδεσσας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας


Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012
- Θεατρικό δρώμενο από το Εδεσσαϊκό Θέατρο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Έδεσσας, ώρα 18:00

Εξέταση ένστασης για το έργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας από την οικονομική επιτροπή




 Η Εξέταση ένστασης-προσφυγής της Ανώνυμης Εταιρείας  με την επωνυμία «ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», κατά της διακήρυξης του υποέργου «Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. 1ης Διαχειριστικής Ενότητας

Να μην ψηφίσουν τα μέτρα οι βουλευτές του νομού.



Με  την παρακάτω ανοικτή επιστολή η Συντονιστική Α/βάθμιων & Δ/βάθμιων Συλλόγων
Σωματείων Δημοσίου - Ιδιωτικού Τομέα, Φορέων
& Ενεργών Πολιτών Έδεσσας καλεί τους βουλευτές του νομού να μην ψηφίσουν τα μέτρα.

Συνταγογράφηση για τα μέλη του ΚΑΠΗ Αλμωπίας



Τέλος η ταλαιπωρία των ηλικιωμένων που μπορούν πλέον για μια απλή συνταγογράφηση να απευθύνονται στο ιατρείο τουΚΑΠΗ Αριδαίας, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο Νοσοκομείο.

Συνελήφθη 34χρονος στην Πέλλα για αντιποίηση, κλοπή και απάτη. Παρίστανε τον Αστυνομικό



Συνελήφθη, χθες (11.10.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση, κλοπή και απάτη.

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου



                                                               


 Οι παρακάτω διαιτητές ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας

Μονοδρομούνται οι δρόμοι Καπετάν Γαρέφη και Λοχαγού Πασσιά




 Την μονοδρόμηση των οδών Καπετάν Γαρέφη και Λοχαγού Πασσιά  με κατεύθυνση προς την έξοδο

Επιστολή Φώτη Σιώπη



φώτο: Τη Πέμπτη παραλίγο να καούμε  σαν τα ποντίκια από φωτιά που πήρε κάδος σκουπιδιών



Αξιότιμοι κύριοι της Αλμωπίας , κύριε Δήμαρχε , κύριε περιφερειάρχη .κύριε μεγάλε διευθυντά του τμήματος εμπορίου,που για όλους σας μιλάει όλη η Αριδαία με το μικρό σας όνομα ,λες και σας βάπτισαν

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο στις γιορταστικές εκδηλώσεις



 
Το Εδεσσαϊκό Θέατρο στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, θα παρουσιάσει θεατρικό δρώμενο,  την αναπαράσταση της παράδοσης της πόλης.

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ελεύθερη Έδεσσα




   Ένα πλούσιο διήμερο εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 & την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Έδεσσας από τον τουρκικό ζυγό.
   Αναλυτικά:  
  

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ «ΕΔΕΣΣΑ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ».



  Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη.

"Kiwi Festival" στο Ριζάρι




Για 5η συνεχή χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ριζαρίου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Kiwi Festival" με θέμα το ακτινίδιο, που διοργανώνεται το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:00΄ στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ριζαρίου.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ





 
Με εντολή Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο Γιώργος Καρασμάνης συναντήθηκε χθες  Πέμπτη 11

(3)