Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Α1






Απόλλων Κ.Β.-Πέλλα

Με τον Βασίλη Νήρα σε διπλό ρόλο παίκτη –προπονητή ο Απόλλων υποδέχεται την φιλόδοξη και πολύ καλή ως τώρα Πέλλα ,που έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.
Διαιτητής ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ           ΣΙΠΚΑΣ Σ      ΔΕΛΙΟΣ













Όρμα-Ίδα
Ανοικτούς λογαριασμούς με την καλή έννοια ,έχουν από το περισυνό πρωτάθλημα της Α΄οι δύο ομάδες . Η Ίδα είχε κλέψει την απ ευθείας άνοδο από την ΄Ορμα μέσα από τα χέρια της . Φέτος η ΄Ορμα δείχνει να έχει δεμένο σύνολο. Διαθέτει παίκτες που έχουν αγωνιστεί και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ασφαλώς αναμενέται να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλή ψυχολογία μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.
 Διαιτητής ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΟΓΙΟΣ          ΤΟΥΜΠΗΣ





Ν.Μυλότοπος-Ριζάρι

 Ο Ν. Μυλότοπος μέχρι στιγμής είναι άτρωτος στην έδρα του . Το Ριζάρι προέρχεται από το θριαμβευτικό 6-2 επί του            Εδεσσαϊκού. Αναμένεται να γίνει  ένα καλό παιχνίδι.
Διαιτητής :ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ     ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ          ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ




Κυριακή 16.00

Ν.Πέλλα-ΠΑΟΚ Γιαν


Η Ν.Πέλλα είναι δυνατή στην ΄εδρα της . Ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει και στα τελευταία παιχνίδια έχει ροπή προς τις ήττες.
Διαιτητής:ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Χ  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ          ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ



Εδεσσαϊκός-Πρ.Ηλίας
 
Ο Εδεσσαϊκός καλείται να αποδείξει ότι η αυτοτιμωρία να γυρίσουν οι παίκτες με τα πόδια στην ΄Εδεσσα από το Ριζάρι μετά το ταπεινωτικό 6-2 από τον Όρφέα ,έπιασε τόπο. Από την άλλη ο Πρ, Ηλίας δεν έχει περιθώρια απωλειών . Το παιχνίδι είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα . Δεν αποκλέιεται από την τελική έκβαση να υπάρξουν ανακαταξεις σε μία από τις δύο ομάδες.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ     ΣΛΑΤΙΝΤΣΗΣ            ΚΟΓΙΟΣ






Καλή-Αψαλος
Κάτω από διαφορετικές συνθήκες συναντιούνται φέτος οι δύο ομάδες . Πέρσι η ΄Αψαλος αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της στο τελευταίο λεπτό ,σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Φέτος και οι δύο αναζητάν το αγωνιστικό τους προφίλ ,και τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια ήταν απογοητευτικά. Τώρα έχουν βελτιωθεί και προσπαθούν να ανασυνταχθούν και να μαζέψουν βαθμούς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:ΤΣΙΠΑΣ Δ         ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ       ΤΣΙΓΚΟΓΛΟΥ



Αλμωπός-Μάνδαλο




Η  περίοδος χάριτος τελείωσε για τον Αλμωπό . Καλείται πλέον να αποδείξει   στο γήπεδο ότι διαθέτει καλή ομάδα που ξέρει να παίρνρι και αποτελέσματα. Η Δόξα πάντως είναι ικανή για όλα.
            Διαιτητής:  ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ      ΣΙΠΚΑΣ Ι        ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:  ΑΛΦΑΕΝΑΣ





 Η ροή των αποτελεσμάτων μεταδίδεται κάθε 

Σάββατο και Κυριακή από το ΡΑΔΙΟ -ΑΛΜΩΠΙΑ .
 Συνεχής ροή υπάρχει και στο blog μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)