Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ευχές από τον Μ.Α. Πέλλας




Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, εύχονται σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές,

Εορτασμός της 1ης του νέου έτους στην Π.Ε. Πέλλας






  


Με επισημότητα και μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την πρώτη του νέου έτους 2013.

΄Γεύμα αγάπης στην Τρίτη Ηλικία΄΄




Για άλλη μια χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των εορταστικών εκδηλώσεων που υλοποίει αυτή την περίοδο, παρέθεσε γεύμα αγάπης στα άτομα της τρίτης ηλικίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναγνωρίσει, έστω και στο ελάχιστο, την μεγάλη προσφορά των ηλικιωμένων στην τοπική κοινωνία.

Με ντέρμπι κάνει ποδαρικό το 2013



 

Με το ντέρμπι στον Ν. Μυλότοπο ,μεταξύ του τοπικού Μ. Αλέξανδρου  με τον Αλμωπό, κάνει ποδαρικό το 2013.

Διακοπή κυκλοφορίας στο Ελατοχώρι Πιερίας




Λόγω έντονων βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, παρουσιάστηκαν κατολισθήσεις στο 18ο χλμ. επαρχιακής οδού Κατερίνης - Ελατοχωρίου (2ο χλμ. περίπου επαρχιακής οδού Βρύας - Ρητίνης) και για το λόγο αυτό διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων από ώρα 12.00 χθες 31-12-2012.

Η Ευρώπη στου ΚΑΛΟΦΑΓΑ στο Λουτράκι




Ισως δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η μισή Ευρώπη έκανε  το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο  Εστιατόριο –Ταβέρνα  « Ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ »
στο Λουτράκι .

(3)