Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Η Ευρώπη στου ΚΑΛΟΦΑΓΑ στο Λουτράκι




Ισως δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η μισή Ευρώπη έκανε  το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο  Εστιατόριο –Ταβέρνα  « Ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ »
στο Λουτράκι .
Στο μαγαζί δεν έπεφτε καρφίτσα . Όλοι μαζί , ξένοι και κάτοικοι της περιοχής πέρασαν μοναδικά  και διασκέδασαν με την εξαιρετική διεθνή ορχήστρα  που έπαιξε σχεδόν όλα τα είδη της μουσική . Πρωτοπόρος όπως πάντα ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ ,  για μια ακόμα φορά αναδείχτηκε σε κορυφαίο πρεσβευτή του τουρισμού και της γαστρονομίας.













1 σχόλιο:

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)