Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Την Κυριακή το μνημόσυνο του Θεόφιλου Γάτσου




Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012  στις  09.30 θα τελεστεί  το 40/ημερο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας του πρώην βουλευτή και Δημάρχου Αριδαίας  Θεόφιλου Γάτσου
Η Δεξίωση θα γίνει στη καφετερία  De Facto και Ξενοδοχείο  LIDRA

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ



Ένας νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει ιδιαίτερα κατά την φετινή σεζόν στην ΕΠΣ Πέλλας φορώντας τα χρώματα του Εθνικού Αριδαίας που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία.

Το Σάββατο ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην ΕΠΣ Πέλλας



Το Σάββατο στις 16.30 πρόκειται να γίνει ο αγώνας Ν. Μυλοτόπου Αλμωπού για την ανάδειξη πρωταθλητή στην Α1  κατηγορίας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

H νομαρχιακή επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ στην Πέλλα

Στον νομό Πέλλας  και με ευθύνη της ΝΟΔΕ συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα η οποία θα αναλάβει  τον κεντρικό συντονισμό της εν γένει προεκλογικής δράσης  του κόμματος και την διεκπεραίωση όλων των αναγκαίων δράσεων και ενεργειών.

Πρωτομαγιά στον Αρχάγγελο






Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βλάχων Αρχαγγέλου με τη στήριξη του Τοπικού Συμβουλίου οργανώνει τη Γιορτή της Πρωτομαγιάς την Τρίτη 1/05/2012, από το πρωί, στο χώρο του Φυλακίου του Αρχαγγέλου, αριστερά στην είσοδο του χωριού.

Ηρακλής - Αετός Σκύδρας 6-0


Με  6-0 κέρδισε ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο στάδιο τον Αετό Σκύδρας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΣΚΕΨΗ του ΚΚΕ στη ΣΚΥΔΡΑ τη ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΗ




   Το ΚΚΕ προγραμματίζει για την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απρίλη στις 8 μμ ανοικτή για όλους ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας με ομιλητές τους υποψ.βουλευτές Κανάκη Μάνο & Γιώγα Παναγιώτη .


(3)