Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Κι όμως σηκώνουν «αντάρτικο» και οι Προμαχιώτες


 

 Δεν σηκώνουν αδικίες

Οι προμαχιώτες είναι γνωστό ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία πρόσκεινται σε μία   συγκεκριμένη  παράταξη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι   δεν είναι άψογοι στην κοινωνική και γενική συμπεριφορά τους. Όταν χρειάζεται δεν παύουν να πάνε κόντρα στο άδικο.

Αγρίεψε ο Κούλης


Επι ποδός η ΕΛ.ΑΣ: Αστυνομικοί με πολιτικά θα φυλάνε τις εκκλησίες

Επι ποδός η ΕΛ.ΑΣ: Αστυνομικοί με πολιτικά θα φυλάνε τις εκκλησίες (vid)
Σε αυξημένη εποπτεία από αύριο Μεγάλη Πέμπτη και οι εκκλησίες της χώρας. H ΕΛ.ΑΣ. στέλνει στις εκκλησίες για περιπολίες την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Συνεχίζονται οι προσφυγές για τα παράνομα πρόστιμα της αστυνομίας για την μετακίνηση πολιτών





Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες και οι προσφυγές για την επιβολή προστ΄’ιμων από αστυνομικούς σε βάρος πολιτών που μετακινούνται αυτό το χρονικό διάστημα .

Ευχές από την Π.Ε. Πέλλας


Συνεδρίαση Δ.Σ.


Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών
πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας

Οι αφανείς ήρωες της καραντίνας







Τώρα που η καραντίνα της Φούστανης τελείωσε έγιναν γνωστά τα στοιχεία των ανθρώπων που οργανωμένα και μεθοδικά, πήραν στα χέρια τους την κατάσταση και δούλεψαν άοκνα μέρα και νύχτα, καθημερινές και Σαββατοκύριακα.


Παρατράγουδα στην καραντίνα της Φούστανης




Παρά την γενική καλή  εικόνα που προσπάθησε να παρουσιάσει η δημοτική αρχή Αλμωπίας  για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Φούστανης κατά την καραντίνα των 14 ημερών λόγω κορωνοιού ,

Ερώτηση για τους εργαζόμενους στο «Ειδικό Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 5500 νέους πτυχιούχους ηλικίας 22-29 χρονών».


Ως ωφελούμενοι και όχι ως εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι με το «Ειδικό
Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 5500 νέους πτυχιούχους ηλικίας 22-29 χρονών»

Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην ψήφιση αντιεκπαιδευτικών νόμων εν μέσω πανδημίας και με κλειστά σχολεία


Τις τελευταίες μέρες, εμφανίζονται ορισμένα δημοσιεύματα – κυβερνητικές  «διαρροές» σε σχέση με την επιδίωξη του Υπουργείου Παιδείας, να φέρει μέσα στον Απρίλη,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α. ΚΟΥΚΟ



Ο Δήμος Αλμωπίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον
Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου
Έδεσσας κ. Κούκο Αναστάσιο

Αλμωπός vs Αιολικός 2-4 τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος 2002


“Μπουρλότο” στους “φωστήρες του Μαξίμου” από το antinews για πρόωρες εκλογές: Ριψοκίνδυνο να νομίζουν ότι με τον κορονοϊό και τον «μπαμπούλα» του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη νίκη στο τσεπάκι τους

Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο που διακινείται εντόνως τις τελευταίες ημέρες (με τη σχετική προτροπή πχ του Γιάννη του Πρετεντέρη ότι “μόνο αν τρελαθεί από την καραντίνα ο Μητσοτακης δεν θα πάει σε πρόωρες το Σεπτέμβριο”) σχολιάζει το δεξιών καταβολών antinews.gr, προειδοποιώντας για άλλη μία φορά τους “φωστήρες του Μαξίμου” ότι ένα τέτοιο σενάριο δεν θα είναι…”ευκολάκι”.

Πρόεδρος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Ο κος Μητσοτάκης δεν είναι πρωθυπουργός όλων των ανέργων

Πρόεδρος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι πρωθυπουργός όλων των ανέργωνΠρόεδρος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι πρωθυπουργός όλων των ανέργωνΜέσα στην πανδημία των διαγγελμάτων, των παροχών, αλλά και των δήθεν παροχών,  των ευχών, της ατομικής ευθύνης, του εγκλεισμού, του «όλοι μαζί» κ.λπ. κ.λπ., είδαμε και ακούσαμε τον Πρωθυπουργό της χώρας να ανακοινώνει γεμάτος χαρά  ότι θα λάβουν έκτακτο επίδομα  400 ευρώ «οι 155.000 μακροχρόνια άνεργοι».

Τι λέτε τώρα κ.Αστυνομικέ Διευθυντά Πέλλας και λοιποί φύλακες των θεσμών του νομού; Είναι τσιφλίκι σας ο νομός;




  Υποχρεωμένοι να δώσουν εξηγήσεις είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι  με την καραντίνα της Φούστανης και την περίεργη σύλληψη  δημοσιογράφου του ΡΑΔΟ ΑΛΜΩΠΙΑ

Μόνο με τα μάτια

Γράφει ο Ρηγίνος


Συνηθίσαμε τόσο πολύ τις μάσκες που στο τέλος θα μας λείψουν,

Άστατος ο καιρός: «Βουτιά» του υδράργυρου, βροχές και ισχυροί άνεμοι


 



















Ευνοείται η μεταφορά σκόνης



Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη στα ανατολικά και κυρίως στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν νοτιότερα, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια μέχρι το μεσημέρι.

Στην 30ή θέση ανάμεσα σε 40 η Ελλάδα απέναντι στον κορονοϊό – Μεσαίας ασφάλειας χώρα στην Ευρώπη

κορονοϊός ασφάλεια χώρεςΣε ποιες θέσεις βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος
Ποιες χώρες διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά την κρίση του κορονοϊού, με αποτέλεσμα οι πολίτες να είναι πιο ασφαλείς απέναντι στην πανδημία; Στο ερώτημα αυτό απαντά έρευνα του think tank Deep Knowledge Group (DKG) με έδρα το Λονδίνο, την οποία δημοσιεύει η Spiegel, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.

(3)