Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ “AΕΤΟΥΣ” ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ»




Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στην 113 Πτέρυγα Μάχης παραβρέθηκε σήμερα (Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2013) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση.

Συνδιοργάνωση ημερίδας Θ. Τζάκρη και ΠΑΣΕΓΕΣ με θέμα: «Μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020»





Μετά από συνεργασία της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  Θ. Τζάκρη με τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣΤζανέτο Καραμίχα αποφασίστηκε η διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9 το πρωί στο αμφιθέατρο του πνευματικού κέντρου στα Γιαννιτσά, με θέμα: «Μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020».

Κωλυσιεργία με τον Υδροηλεκτρικό σταθμό των Λουτρών Πόζαρ;




Εκτός λειτουργίας εξακολουθεί να παραμένει ο υδροηλεκτρικός σταθμός στα Λουτρά Πόζαρ. Ενώ τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα για να λειτουργήσει , κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα .

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 9/10-11-2013




                                                    
                                                                           
ΣΑΒΒΑΤΟ 9-11-2013   15.00              

Διχάζει η στάση του Δήμου Αλμωπίας στην εκδίκαση καταλογισμών





ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ φέρεται να βρίσκεται η δημοτική αρχή Αλμωπίας , στο θέμα της υποστήριξης από τον Δήμο του θέματος που αφορά την είσπραξη χρημάτων από καταλογισμούς σε βάρος πρώην Δημάρχων του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου ,αλλά και σε βάρος πρώην προέδρου του  Συνδέσμου Καθαριότητας και  πρώην μελών του Δ.Σ ,αλλά και υπαλλήλων του

Έλεγχοι επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για το κολυμβητήριο Αριδαίας






 Φύλλο και φτερό γίνεται γύρω από την κατασκευή του κολυμβητηρίου Αριδαίας (είναι ακόμα γιαπί) .Σύμφωνα με πληροφορίες οι έλεγχοι γίνονται από την έναρξη του έργου μέχρι σήμερα .

Ο Γ.Καμπερίδης νέος προπονητής της Αναγέννηση Γιαννιτσών

 
Ο Γιώργος Καμπερίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Ζαλίκα  και θα κρατά το  "τιμόνι" της Αναγέννησης Γιαννιτσών, μετά την παραίτηση του τελευταίου.

Συνεχίζει με νέα Διοίκηση ο Ολυμπιακός Γαλατάδων



 


Κανονικά συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Πέλλας ο Ολυμπιακός Γαλατάδων, ύστερα από απόφαση της νέας διοίκησης της ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της ομάδας έχει ως εξής:

Γενική Συνέλευση του Παράρτηματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Έδεσσας



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΔΣΕ 
            


           Καλούμε όλους τους
Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης , τους απογόνους & τους φίλους της ηρωικής Εθνικής Αντίστασης & του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας

τη Κυριακή  10 Noέμβρη 2013 στις 17.00’ μ.μ.                                                                                            στη Δημoτρική  Επιχείρηση «ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ  στην ΕΔΕΣΣΑ

σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
στη πορεία προς το 13ο Συνέδριο ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Αποδεκτή η παραίτηση του Αντιδημάρχου Τάσου Χρήστου


Αποδεκτή έγινε η παραίτηση του Αντιδημάρχου Τάσου Χρήστου ,

(3)