Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης , υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον Μάρκο Μπόλαρη





Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κεντρική Μακεδονία «Συμμετέχω», του Μάρκου Μπόλαρη, ανακοινώνει το όνομα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Πέλλας καθώς και τα ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την Πέλλα.

Δήλωση υποψηφιότητας Γιάννη Καλλιοντζή «Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης



 
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, λέγομαι Ιωάννης Α. Καλλιοντζής, είμαι 46 ετών και κατάγομαι από την Ξιφιανή.

Δήλωση υποψηφιότητας του Θεόδωρου Ματζηρίδη «Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης



     
Ονομάζομαι Θεόδωρος Ματζηρίδης. Γεννήθηκα  το 1973 και κατοικώ  μόνιμα στο  Νεοχώρι .  
Εργάζομαι ως ηλεκτροσυγκολλητής, και είμαι στη Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού μου,                τον ΑΣΤΕΡΑ Νεοχωρίου.

Η κουβέντα και η πατέντα


- Την άλλη φορά
 κυρ-Γιάννη
 που θα έρθεις στην΄Ορμα ,
 θα σου μάθω
 πως βγάζουν
 καπνό από τα αυτιά...

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ: Δεν υπάρχει καμιά συνεργασία με άλλον υποψήφιο Δήμαρχο



 

Σχετικά με τις φερόμενες φήμες ότι δήθεν υπάρχει δική μου συνεννόηση-συμφωνία με έτερο ενδιαφερόμενο υποψήφιο δήμαρχο, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, θέλω να εκφράσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία τέτοια συμφωνία υφίσταται. 

Κάλαντα του Λαζάρου στον Εξαπλάτανο


ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 12/13 & 16-4-2014




                     
                                                               
ΣΑΒΒΑΤΟ 12-4-2014  17.00                                                             

Δραστηριότητα της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΟΜΓ. -



1. Με επιτυχία διεξήχθηκε ο 57ος Αριστοτέλειος Μαραθώνιος Μακεδονίας στις 06.04.2014 με αφετηρία το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων και τερματισμό το άγαλμα της Ελευθερίας στον κήπο της Δράμας.

Στην Πέλλα ο Γιάννης Ιωαννίδης






Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Περιφέρεια – Πρωταθλήτρια», Γιάννη Ιωαννίδη υποδέχθηκε στο νομό Πέλλας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ανδρίτσος.

Αρμοδιότητες Ε.Κ.Ε. Έδεσσας





Το Κ.Ε.Π. Δήμου Έδεσσας στα πλαίσια της ανανέωσης των αρμοδιοτήτων του ως Ε.Κ.Ε. πληροφορεί όσους ενδιαφέρονται ότι απλουστεύονται οι διαδικασίες για ίδρυση και λειτουργία Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος των παρακάτω δραστηριοτήτων :

Ξεκίνησαν τα προγράμματα «Τουρισμός για όλους»




Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Έδεσσας ανακοινώνουν ότι ξεκίνησαν τα προγράμματα «Τουρισμός για όλους» του Ε.Ο.Τ.:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Κ.Μ. ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



 
Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι «σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θεωρεί ότι είναι ιδιαίτερα θετικό το ενδιαφέρον των εργαζομένων για τα θέματα του Νοσοκομείου και στην κατεύθυνση αυτή κρίνει σκόπιμο να σας ενημερώσει για τα θέματα που θίγονται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας




Τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και των Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου Αλμωπίας , έθεσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας  Ηλία Τσαμήτρο  στην συνάντηση που είχε την Παρασκευή μαζί του .

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας.




Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση, στο Δημαρχείο, την Μεγ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014 κι ώρα 19:00 , μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Στάθη Ανδρεάδη, και με τα εξής είκοσι ένα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Εδεσσας



    Για την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  Έδεσσαςπου στις 18.00΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Δημήτρης Μπίνος Σε τελική φάση η συγκρότηση του ψηφοδέλτιο του.



 

Χωρίς καμία παρέκκλιση από τις αρχικές του θέσεις και με γνώμονα πάντα την εισαγωγή ενός νέου ύφους και ήθους στη τοπική πολιτική σκηνή συνεχίζει ο Δημήτρης Μπίνος. Σύμφωνα με την δήλωσή του στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ο Δημήτρης Μπίνος τονίζει:

Το πρόγραμμα του Γιάννη Ανδρίτσου το Σάββατο





Σας γνωστοποιώ το πρόγραμμα των επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του νομού Πέλλας, με το συνδυασμό «Περιφέρεια –Πρωταθλήτρια, Γιάννης Ανδρίτσος αύριο Σάββατο 12 Απριλίου και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.

, "ΣΤαγώνες". ΣΤΟ Ξενιτίδειο την Κυριακή από την ομάδα δρασης “Αλμωπία Η20”.



 



Αγαπητοί , συμπολίτες
        η ομάδα δράσης “Αλμωπία Η20”, στα πλαίσια  των δράσεων της εναντίον της ιδιωτικοποίησης  του νερού αλλά και κάθε φυσικού πόρου,  σας προσκαλεί
την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 7:00μμ στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία για την προβολή του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ της Νέλλης Ψαρού,  "ΣΤαγώνες".

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ Μην ταλαιπωρείτε τους δημότες μας !Φτάνει πιά !




 
Κύριε Πασόη με ποιές ενέργειες προστατεύσατε τις περιουσίες των κατοίκων Πευκωτού στον παλαιό οικισμό Πευκωτού  όταν σας κοινοποιήθηκε από το Δασαρχείο Αριδαίας σχετικό έγγραφο που
ζητούσε η εταιρεία

Ετοιμάζουν επιθέσεις για τιμωρημένους με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ,

ΧΑΛΙΚΙ ΠΙΑΝΩ , ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΝΕΤΑΙ




ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να σκληρύνουν την στάση τους απέναντι σε συνδυασμούς που συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια ανθρώπους που με την πολιτική τους κατέστρεψαν τον Δήμο Εξαπλατάνου

Με τον συνδυασμό του Γιάννη Σηφάκη ο Βαγγέλης Τσαβδάρης



                      
Υποψήφιος με τον συνδυασμό ΑλλαΖΟΥΜΕ την Αλμωπία του Γιάννη Σηφάκηδηλώνει ο Βαγγέλης Τσαβδάρης            




  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Του Τσαβδάρη Ευάγγελου του Αθανασίου και της Χρυσάνθης

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΔ. ΕΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ









Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο συναυλίες του ΑΡΙΩΝΑ με το αφιέρωμα στον Νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη. Στο κατάμεστο Ξενιτίδειο Πνευματικό κέντρο η ορχήστρα, η χορωδία του ΑΡΙΩΝΑ, η Μαρία Μούρτζου και ο Θανάσης Γκιώσης πρόσφεραν παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ποιητή. 

Πανελλαδικό Πρωτάθλημα tennis στην Αριδαία



 



Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τους αγώνες αντισφαίρισης του 2ου Εθνικού Ε2 πρωταθλήματος, κατηγορίας Αγόρια και Κορίτσια 12 ετών

Ο πληθυσμός της Αλμωπίας



Σύμφωνα  με τα επίσημα στοιχεία της απογραφής πληθυσμού του 2011 Πληθυσμός της Αλμωπίας είναι :

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ (Έδρα: Έδεσσα,η) 139.680


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Έδρα: Αριδαία,η) 27.556

Συνελήφθη 24χρονη για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων στα Γιαννιτσά




Συνελήφθη χθες (10.04.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, μία ημεδαπή ηλικίας 24 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Σκύδρας.

Με αφορμή τη γιορτή του Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου, με σεβασμό και προσήλωση στις ιερές παραδόσεις, στα ήθη κι έθιμά μας,  η Δημοτική Κοινότητα Σκύδρας και η Ενορία Σκύδρας διοργανώνουν  θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις , την Τρίτη 22 Απριλίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ανεμογεννήτριες στην κορυφογραμμή του Βορεινού




Θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες στη περιοχή φιδόπετρα του Βορεινού.

(3)