Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΠΕΛΛΑ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ

Η ΠΕΛΛΑ οδηγεί την κούρσα στην Α1 κατηγορία . Ο Αλμωπός έφερε ισοπαλία με τον Εξαπλάτανο ,ενω το Λυκόστομο πέτυχε σπουδαία νίκη επικράτησε του Γαρεφείου με 3-0

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΖΗ

ΔΕΝ χάνει ευκαιρία ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπίνος να εξαπολύσει σφοδρές επιθέσεις στον σημερινό δήμαρχο και υποψήφιο δ'ημαρχο Αλμωπίας Πέτρο Ζέρζη. Αυτή τη φορά εξαπολύει επίθεση μέσα από συνέντευξη που έδωσε σε τοπική εφημερίδα

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Αγωγή Υγείας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργάνωσε διήμερο Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας βιωματικού χαρακτήρα, με το γενικό τίτλο:  «Αντιμετώπιση της Φτώχειας και των Κοινωνικών Ανισοτήτων», στις 12 και 13/10/2010 στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

Μέχρι το τέλος του έτους η δημοπράτηση του τμήματος Χαλκηδόνα-Μελίσσι


 Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την τροποποίηση του έργου που αφορά στο οδικό τμήμα Χαλκηδόνα-Μελίσσι της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, το οποίο διακρίνεται σε τρία υποτμήματα, ήτοι την παράκαμψη της Νέας Χαλκηδόνας, την παράκαμψη της Πελλαίας Χώρας και την παράκαμψη Γιαννιτσών.

Οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» στην πανέμορφη Budva στο Μαυροβούνιο


Για μια ακόμη φορά οι «Ακρίτες Αλμωπίας» εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας και παρουσίασαν τη μουσικοχορευτική παράδοση του τόπου μας στο εξωτερικό.Budva (Μπούντβα) και εμφανίστηκε στο 6ο  Διεθνές Λαογραφικό Φεστιβάλ «Septemberfest», όπου ενθουσίασε με τη ζωντάνια και τη δεξιοτεχνία του και καταχειροκροτήθηκε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Θέλω να απονείμω δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες στους γιατρούς του Χειρουργικού Τμήματος, τους αναισθησιολόγους, το νοσηλευτικό προσωπικό και το Διοικητή του Νοσοκομείου Βεροίας κ.Νικόλαο  Χατζηδημητρίου  για την άψογη συμπεριφορά τους και την ευαισθησία που επέδειξαν σε νοσηλευόμενο συγγενικό μου πρόσωπο.

 ΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ-ΑΡΙΔΑΙΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

      Μετά και την κατάθεση του Συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πέλλας» ξεκινάει και επίσημα η συλλογική μας προσπάθεια για τη νίκη στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοέμβρη με επικεφαλή τον Υποψήφιο Δήμαρχο .

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

      Χθες Παρασκευή 15-10-2010 και ώρα 18.05’ στo 63o χιλ/τρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 45χρονο ημεδαπό άνδρα και κινούμενο επί της ανωτέρω οδού με κατεύθυνση από Έδεσσα προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο εκτός οδού (κολώνα φωτισμού), με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για το δυστύχημα ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.-


(3)