Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Στην Αθήνα ο αναπληρωτής Δήμαρχος Αλμωπίας Γ. Τραπεζανίδης.




Στην Αθήνα μεταβαίνει τη Πέμπτη 9 Μαίου ο αναπληρωτής Δήμαρχος Αλμωπίας Γιώργος Τραπεζανίδης , προκειμένου να πάρει μέρος στη συνάντηση που έχει συγκαλέσει ο υπουργός εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών,

Επιστολή του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα»




Κατηγορεί τον Δήμο για απραξία και αδιαφορία

Ο Θανάσης Ζιάκας στην κεντρική επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Ο γιατρός Θανάσης Ζιάκας από την Αριδαία ,ο οποίος είχε διατελέσει Αντινομάρχης επί θητείας Γ. Πέτσου

Παραλαβή κερασιών από τον Α.Σ. Αλμωπίας





Ο Α.Σ. Αλμωπίας ενημερώνει τους παραγωγούς του ότι θα ξεκινήσει η συγκέντρωση παραλαβής των κερασιών.

Υποχρεωτική Υγειονομική Εκπαίδευση Επιχειρήσεων – Νέος Υγειονομικός Νόμος





    Σύμφωνα με την νέα Υγειονομική Διάταξη (ΦΕΚ 2718/8-10-2012) με ισχύ από 23 Οκτωβρίου 2012, δημιουργείται η υποχρέωση σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων και ποτών, σε  όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, να εκπαιδευτεί  σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας (άρθρο 9 της νέας υγειονομικής νομοθεσίας και στο ΦΕΚ 1616 του ΕΦΕΤ).

Δήμος Έδεσσας :Ψάχνουν τα 5,5 εκ. ευρώ;



Η εισαγγελία πρωτοδικών  Έδεσσας ,έχει δώσει εντολή για προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με τo έλλειμα  στα ταμεία του Δήμου Έδεσσας ύψους 5,5 εκ. ευρώ περίπου.

Αρχίζουν τα μπαράζ για άνοδο στην Γ΄Εθνική



Πρεμιέρα την Κυριακή για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική . Στα Μουδανιά , στις 17.00 , συναντώνται δύο παλιοί γνώριμοι , ο τοπικός Π.Ο. με τον Αλμωπό Αριδαίας. Στο άλλο παιχνίδι Αχιλλέας Νεοκάστρου (Ημαθία) – Μ.Α. Βαφειοχωρίου (Κιλκίς)

Επανάληψη της γενικής συνέλευσης τη Παρασκευή για την Δόξα Εξαπλατάνου.




Την Παρασκευή 10-05-2013 ,Ζωοδόχου Πηγής στις 9 το βράδυ πραγματοποιείται στην αίθουσα των ποιητών η δεύτερη γενική συνέλευση της Δόξας Εξαπλατάνου.

(3)