Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

« ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ» ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΔΕΣΣΑΣ

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας για το νέο έτος διοργανώνει ο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ το προσεχές Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 21.00, στο κοσμικό κέντρο της Έδεσσας «Αρχοντικό».

28 .OOO,00 ο μισθός του προέδρου της επιχείρησης των Λουτρών






ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ είναι η αμοιβή του προέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών , σύμφωνα με τον προϋπολογισμό  που ψήφισε το Δ.Σ. της επιχείρησης .

Χορός Αρη Λοτρακίου

Εκρηκτική Κατάσταση στο Δημαρχείο Αλμωπίας


Ζήτημα χρόνου εκτιμάται ότι είναι πλέον  στους κόλπους της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας  να ξεσπάσουν  αντιπαραθέσεις που μπορεί να απειλήσουν πολύ πρόωρα τη συνοχή της .

Παραχωρήθηκε οικόπεδο για την ανέγερση του Περιφερειακού Ιατρείου στην Πέλλα


Από το γραφείο της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης η απόφαση για την παραχώρηση στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών του οικοπέδου για την ανέγερση του Περιφερειακού Ιατρείου στην Πέλλα.

Μεταφορά γραφείων Δ/νσης Αγροτκής και Κτηνιατρικής Οικονομίας



Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Αλμωπίας

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα


Συνελήφθησαν χθες το πρωί στο 13o χλμ., της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας - Νάουσας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας,

Εκλογές στον Σύλλογο Μεγαπλατάνου

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα της κοινότητας  ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεγαπλατάνου  καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές

(3)