Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εκρηκτική Κατάσταση στο Δημαρχείο Αλμωπίας


Ζήτημα χρόνου εκτιμάται ότι είναι πλέον  στους κόλπους της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας  να ξεσπάσουν  αντιπαραθέσεις που μπορεί να απειλήσουν πολύ πρόωρα τη συνοχή της .
Είναι κοινό μυστικό  ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν  τρεις τάσεις (κλίκες  τις ονομάζουν οι πιο σκληροί) . Πρόσωπα που γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει, υπάρχει ωμή πλέον υπονόμευση μεταξύ τους. Οι αντιπαραθέσεις ξεκίνησαν  αρχικά από τον κακό συντονισμό . Στην συνέχεια  οι προτιμήσεις του Δημάρχου και η εύνοια προς συγκεκριμένο πρόσωπο , έφερε αντιδράσεις και τον σχηματισμό ομάδων .
Οι βολές κατά του προέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών  στο παρασκήνιο πληθαίνουν . Ο δημαρχος  και δύο πλύ στενοί του συνεργάτες προς το παρόν αρκούνται και δικαιολογούνται , αποδίδοντας το σχετικό κλίμα σε  συγκεκριμένο  εκδοτικό χώρο.
Με στημένα αυθόρμητα σχόλια  και δημοσιεύματα  μέσω επιλεγμένου  blog  να ανατρέψουν το κλίμα και  να  τους αποπροσανατολίσουν .
Υπάρχουν Αντιδήμαρχοι οι οποίοι υποστηρίζουν και εάν χρειαστεί θα το θέσουν σύντομα ευθέως , ότι η τακτική του προέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών  και η περίεργη ανοχή του Δημάρχου  είναι βόμβα στα θεμέλια του  συνδυασμού.
Στο μεταξύ  σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουμε με  μεγάλη επιφύλαξη , έχουν μπει στη «μαύρη λίστα» , επειδή θεωρούντα μελλοντικός κίνδυνος  δύο Αντιδήμαρχοι. Πρόκειται για τον Νίκο Παρούτογλου και τον Γιώργο Τραπεζανίδη , ο οποίος είναι και αναπληρωτής Δήμαρχος.
Οι πιο ψύχραιμοι και ήρεμοι σκοπεύουν  να ζητήσουν από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κώστα  Νικολαϊδη  να αναλάβει πρωτοβουλίες ,πριν να είναι  αργά .

7 σχόλια:

  1. ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΗ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ. ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ. ΛΙΓΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΟ,ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ κατα πως λεει και ο ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ; ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ. ΠΑΣΟΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
    1) Ο ΠΑΣΟΗΣ?
    2) Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ?
    3) Ο ΓΙΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ?
    4) Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ?
    6) Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ?
    7) ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ?
    8) ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΤΗΡ, Ο ΥΙΟΣ( ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ)ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ. Η ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΟΛΟΙ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΟΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΤΙ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΛΕΤΕ? ΑΥΤΟΥΣ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ. ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ, ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕΝ ΣΤΙΜΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙΑ. ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ. Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MAKARI ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ(;) ΝΑ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)