Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ –ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 3-0

Επιτέλους πανηγύρισε την νίκη στην έδρα του ο Αετός Σκύδρας με τον Γιώργο Τυριακίδη στον πάγκο σε έναν αγώνα όπου τίποτα δεν έδειχνε ότι η νίκη θα έπαιρνε θριαμβευτικές διαστάσεις.
Το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο με λιγοστές καλές φάσεις και με τους γηπεδούχους να έχουν την  υπεροχή των ευκαιριών χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τους αντιπάλους . Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μέσα σε 2 λεπτά 2 γκολ που ανέβασαν την ψυχολογία τους και συνέχισαν να παίζουν επιθετικά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ,πετυχαίνοντας ακόμη ένα τέρμα. Ο τεχνικός της ομάδος χρησιμοποίησε και 3 από τους 4 νεοαποκτηθέντες παίκτες με τον Γιώργο Μπρέγου να είναι από τους κορυφαίους που αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα και τους Σιδηρόπουλο και Κυζιρίδη να δίνουν το δικό τους στίγμα στον αγώνα.
 Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονταν με αρκετές ελλείψεις δεν έδειξαν να είναι καθόλου απειλητικοί σε κανένα σημείο ,και έτσι το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο .
Τον αγώνα παρακολούθησαν 300 περίπου φίλαθλοι οι 100 από τους οποίους ήταν της ομάδος των Σερρών ,που ακολούθησαν την ομάδα τους και μετά την επίτευξη των 2 τερμάτων δημιουργήθηκε μικρή σύρραξη με μερίδα φιλάθλων  των γηπεδούχων και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 10’ ο Καλαιτζίδης βγάζει σέντρα και ο Μαργιορίδης από κοντά πιάνει κεφαλιά που πάει άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 12’ εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Βασίλη Κουλουκίδη αιφνιδιάζει τον γκολκήπερ Σαμουηλίδη που αναγκάζεται να διώξει σε κόρνερ.
Στο 17’ κεφαλιά του Ινεμπολίδη πέρασε άουτ.
Στο 40’ αιφνιδιαστικό σουτ του Καλαιτζίδη ,η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 55’ Εκτέλεση φάουλ από πλάγια από τον νεοαποκτηθέν Γιώργο Μπρέγου  ο Μαργιορίδης εκμεταλεύτηκε την σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Αετού.
Στο 57’ ο Βοτάρης με εκπληκτική ενέργεια κλέβει την μπάλα από τους αντιπάλους και βγάζει σέντρα για τον Καλαιτζίδη που με δυνατό γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδος του και κάνοντας τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν στις κερκίδες.
Στο 75’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Μπρέγου, η ,μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Σαμουηλίδη.
Στο 77’ εκπληκτική σέντρα του Λαφαζανίδη η μπάλα περνάει στην απέναντι μεριά του γηπέδου εκεί όπου ο Καλαιτζίδης ανενόχλητος με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 3-0 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδος του.
Την κίτρινη κάρτα είδαν από τον Οδυσσέα οι: Παιζάνος,Τριανταφυλλάκος και Μαγγανάς.
Αρκετά ανεκτικός ήταν ο διαιτητής Μαστοροδήμος του ΣΔ Λαρισας με βοηθούς τους Καρακώστα (Λάρισας ) και Αινάλη (Μακεδονίας)
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ):Φιρινίδης Κυριακίδης(64’ Σιδηρόπουλος) Σαμαρόπουλος Κουλουκίδης Τζαβάρα Βοτάρης Μαργιορίδης Καλαιτζίδης (80’ Λεκάκης) Μπρέγου Ινεμπολίδης(76’ Κυζιρίδης) Λαφαζανίδης
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ(ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΖΙΑΡΑΣ):Σαμουηλίδης Λαμπερνάκης Κεφαλάς Κοσμάς Καρυπίδης Παιζάνος Τραιανταφυλλάκος Κυριακίδης( 80’Μαυραγγελίδης) Μαγγανάς Τσιμόπουλος(60’ Βενέτης) Κιουρτζίδης(70’ Τριαναταφυλλιδης).


  X.M.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)