Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  τέθηκαν οι φορτωτές του Δήμου Αλμωπίας μόλις δυό μέρες μετά την εντατική δουλειά που ξεκίνησαν να κάνουν .
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ενημέρωσε τον συνδυασμό του  και  τους ζήτησε να κάνουν υπομονή , διότι υπάρχει μεγάλη διαθεση για δουλειά. Ειδικοί όμως   μέλη του συνδυασμού είπαν ότι καλοί είναι οι φορτωτές ,αλλά ειναι μάλλον ασύμφορη η χρήση  των φορτηγών  του Δήμου που χρησιμοποιούνται για αμμοχαλικοστρώσεις, διότι τα έξοδά τους είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από το έργο που προσφέρουν . Η χρησιμοποίηση φορτηγών εκτός Δήμου είναι κατά πολύ πιο συμφέρουσα.

6 σχόλια:

  1. ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΦΟΡΤΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΩΣΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝΔΡΟ ΥΠΗΡΧΕ!!!!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς το ίδιο έγινε και στο δρόμο προς τον Εξαπλάτανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΣΟΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΦΟΥΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτιεμαι αν ο Σαμανδης κανει τιποτα αλλο εκτος απο να λασπολογει τον Πασοη. Μαλλον Σαμανδη παλι λεφτα ηθελες. Ουστ ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμια κριτικη δεν συνεπαγεται οτι καποιοι ζητησαν χρηματα και επειδη δεν πηραν τα εβαλλαν με τον Πασοη. ΜΗ γινονται καποιοι βασιλικοτεροι του βασιλεα ΠΑΣΟΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι φορτωτες ειναι εκτος λειτουργιας αλλα το ωραιο ειναι οτι τους πηγαν για φιαξιμο στο συνεργειο του πεθερου του πρωτου αντιδημαρχου.......ζητω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)