Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ



Πολίτες της Αλμωπίας ,αγαπητοί μου συμπολίτες,               
                                                                                       
Σαν ενεργός πολίτης ,είχα αποφασίσει να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές(παρά την ηλικία μου) ώστε να συνδράμω  με την πείρα μου στην ανάπτυξη του τόπου μας .Σύντομα όμως διαπίστωσα ότι ορισμένοι έδωσαν κομματική χροιά στην εκλογική διαδικασία ,ενώ έχουμε δημοτικές εκλογές ,εκλέγουμε δηλαδή πρόσωπα και όχι κόμματα .Πιστεύω στην ενότητα και την ομοψυχία όλων των κατοίκων της Αλμωπίας και δεν συμφωνώ με την τακτική των διαχωρισμών  και των αναχρονιστικών αντιλήψεων που μας έφεραν σήμερα στο χείλος της καταστροφής και της χρεοκοπίας.
Αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ,αλλά δηλώνω κατηγορηματικά ότι στηρίζω ανεπιφύλακτα τον συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Αλμωπία» του Υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Πασόη. Θεωρώ ότι είναι μια προσωπικότητα που ξεχωρίζει για το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητα του, καθώς και ότι είναι ο μόνος που κατάφερε να αγκαλιάσει όλα τα κοινωνικά στρώματα ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.
Επιπλέον, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να παραδώσουμε την σκυτάλη στην νέα γενιά, εκλέγοντας στον νεοσύστατο Δήμο Αλμωπίας νέους και  άφθαρτους στην πολιτική υποψηφίους, με διάθεση για προσφορά και όραμα για τον τόπο τους. Να τους δώσουμε την ευκαιρία να εργαστούν  με ζήλο, εντιμότητα, αυταπάρνηση, αλλά κυρίως με πλήρη διαφάνεια,σύνεση και υπευθυνότητα.
Να στηρίξουμε λοιπόν τον συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Αλμωπία» για το συμφέρον και το καλό του τόπου μας, ώστε να επιτευχθεί επιτέλους ο στόχος μιας νέας, αναγεννημένης, ισχυρής Αλμωπίας.
Η ισχύς μου η αγάπη του ΛΑΟΥ.

                                                                                             Σας Ευχαριστώ

                                                                                       Νικόλαος Γ. Ξενιτίδης

3 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΞΕΝΙΤΙΔΗ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι!!!!!!!!
    Συμφωνώ. ΤοΝ ΠΑΣΟ(Κ)Η τον ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟ να στηρίξουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ .........ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)