Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Καλομελέτα και ...έρχεται


 Με τη πέννα και το μάτι του Γιώργου Μπίνου


ΦΗΜΕΣ
Με την έλευση του Δημήτρη Λαφαζανίδη από την Αμερική θα λυθεί ο γρίφος για το που θ’ αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Κάποιες φήμες λένε ότι αλλάζει στρατόπεδο για να κατηφορίσει προς την …Καρατζόβα κάποιες άλλες πάλι λένε ότι οι Εδεσσαίοι θέλουν και θα τον κρατήσουν με νύχια και με δόντια. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά…


ΛΙΦΤΙΝΓΚ
Φτού κι απ’ την αρχή για τις περισσότερες ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Άρης Προφήτη Ηλία που αναμένεται να κάνει γενικό λίφτινγκ αφού αρκετοί παίκτες αποτελούν παρελθόν και ήδη οι διοικούντες κάνουν επαφές για να καλύψουν τα κενά. Όλα αυτά βέβαια κατόπιν υποδείξεων του προπονητή Γιάννη Κουρογεωργάκη που θέλει να έχει δυνατή ομάδα.

ΠΕΙΣΜΩΣΑΝ
Εξαιρετική προσπάθεια γίνεται φέτος στον Αλμωπό καθώς η περσινή ατυχία στον τελικό των πλέι – οφ τους πείσμωσε όλους και θέλουν το κάτι παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα. Κι επειδή νιάου – νιάου στα κεραμίδια δεν κάνει ο …ελέφαντας το κάτι παραπάνω δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η διεκδίκηση της ανόδου στην Δ’ Εθνική.

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ
Το καλωσόρισμα που δέχθηκαν στο χορό της Δόξας Εξαπλατάνου οι νεοαποκτηθέντες Μπίλης Κυριακίδης, Θοδωρής Μανίσης και Βασίλης Τσεντεμίδης τους γέμισε με ικανοποίηση και φυσικά ανυπομονούν να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας ώστε ν’ ανταποδώσουν μέσα στο γήπεδο.

ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ
Τώρα τελευταία το καφέ FRIENDS το κορυφαίο αθλητικό στέκι της Αριδαίας έχει γίνει πραγματικό πλημμελειοδικείο καθώς οι απόψεις δίνουν και παίρνουν και η κριτική πέφτει σύννεφο. Ότι κι αν γίνεται όμως ξεχνιέται γρήγορα γιατί η κωλοτούμπα στο ποδόσφαιρο γίνεται στο δευτερόλεπτο.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ
Ο κόσμος του Αλμωπού έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του προς την ομάδα και φυσικά τη διοίκηση καθώς κατέκλυσε το γήπεδο Αριδαίας στη συναυλία του Στέλιου Ρόκου. Εμείς δεν γνωρίζουμε ποιο ήταν το οικονομικό όφελος και ούτε μας ενδιαφέρει απλά το συμπέρασμα είναι ότι ο κόσμος είναι κοντά στον μεγάλο αυτό σύλλογο.

ΓΡΙΦΟΣ
Άγνωστες είναι οι προθέσεις του προπονητή Μπάμπη Παυλίδη όσον αφορά την παραμονή του στη Δόξα Μεγαπλατάνου ωστόσο πριν απ’ όλα αυτά η διοίκηση του Ανδρέα Παυλίδη άρχισε το ξεσκαρτάρισμα. Ήδη οι Βελούδης, Αλτής, Πατμανίδης και ο νεαρός Σταθόπουλος αποτελούν παρελθόν και στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα νέα παιδιά του χωριού.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ
Θεωρεί νούμερο ένα υποψήφια πρωταθλήτρια την ομάδα των Προμάχων στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ο προπονητής Μανώλης Κοβάτσης (Κανιέμπα) που πρόσφατα ανέλαβε την  τύχη της αφού συμφώνησε με τη διοίκηση. Καλό πράγμα η αισιοδοξία φίλε Μανώλη, αλλά κράτα μικρό καλάθι για να είσαι σίγουρος.

ΚΟΥΙΖ
Μπορεί το βράδυ της συναυλίας να πήρε αξιοσέβαστο ποσό ο Στέλιος Ρόκκος όμως τις πρώτες πρωινές ώρες μάτι της στήλης συνέλαβε κάποιον να ψαχουλεύει το χώρο και οι πληροφορίες μας λένε ότι βρήκε πολλά χαμένα χρήματα βγάζοντας ένα πενηντάρικο. Πολύ μεγάλο ποσό για τη μισή ώρα που έκανε τις έρευνές του. Ποιος ήταν ο τυχερός άραγε;

ΑΨΟΓΟΣ
Άψογη εξυπηρέτηση από τον γνωστό καλλιτεχνικό μάνατζερ της Δόξας Εξαπλατάνου Κώστα Διαμαντόπουλο στην εκδήλωση της ομάδας που έγινε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του χωριού. Ειδικά το φιλαράκι του ο Κώστας ο καφετζής της Αριδαίας πέρασε θαυμάσια και δεν είχε λόγια να τον ευχαριστήσει, άσε που το σουβλάκι ήταν πεντανόστιμο και μάλιστα ακόμα κι εκεί ο φίλος μας ο Κώστας ο μάνατζερ είχε βάλει το χεράκι του αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν όλα τέλεια.

ΕΚΛΕΙΣΕ
Ο Πέτρος Παπαπέτρου τελικά θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει από τον πάγκο τους νεοφώτιστους του Μακεδονικού Ίδας στην Α1 καθώς έλαβε τέλος το σήριαλ του προπονητή. Έγιναν επαφές με αρκετούς ωστόσο η τελική επιλογή ήταν ο πρώην άσος του Αλμωπού και του Άρη Λουτρακίου επί σειρά ετών. Ο χρόνος θα δείξει αν η επιλογή ήταν η καταλληλότερη.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής που έδωσε πρόσφατα τα χέρια με ομάδα Α1 της Αλμωπίας θα πάρει σαν αντάλλαγμα εκτός από την χρηματική αποζημίωση δώρο την μετατροπή του αυτοκινήτου του σε υγραέριο από βενζίνη;

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ
Στη Νίκη Καλής θα συνεχίσουν οι αφοί Νίκος και Γιώργος Τσολερίδης έχοντας μάλιστα τον διπλό ρόλο του παίκτη και προπονητή. Μπορεί να έχουν μια κάποια ηλικία τα παιδιά ωστόσο αυτό μέσα στο γήπεδο δεν φαίνεται καθόλου αφού εκεί μιλάει το Αψαλιώτικο πείσμα.

ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ
Παίρνεις ένα νέο παιδί στην ομάδα σου χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ δεν παίζει καθόλου για διάφορους λόγους και την επόμενη σεζόν θέλει να φύγει. Ενώ είχες υποσχεθεί κάποια χρήματα για έξοδα μετακινήσεων κτλ. δε δίνεις ούτε ένα ευρώ και όταν έρχεται η ώρα να φύγει αυτό το παιδί έχεις οικονομικές απαιτήσεις και δε δίνεις την ελευθέρας του. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που κάνουν μικρές κάποιες πολύ μεγάλες ομάδες…

ΚΟΥΙΖ
Ποιος παράγοντας ομάδας Α1 άρπαξε μερικές ψιλές γατί δεν τήρησε τη συμφωνία του με παίκτη που ήθελε να μείνει ελεύθερος;

ΑΛΜΑ
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της μεταγραφής του Γιάννη Τσόλκα στη Βέροια και στην ομάδα Κ20. Η στήλη εύχεται τα καλύτερα στον νεαρό παίκτη έστω κι αν ο πατέρας του ο φίλος μας ο Βαγγέλης ακόμα να φέρει εκείνα τα γλυκά στη γνωστή παράγκα…

ΝΑΥΑΓΙΟ
Τελικά μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις και επαφές η διαφαινόμενη συνέχεια της συνεργασίας μεταξύ Μ.Α. Όρμας και Δημήτρη Μίζογλου οδηγήθηκε σε ναυάγιο λόγω κάποιων διαφωνιών που δε μας αφορούν για να τις αναφέρουμε. Έτσι ο Μ.Α. Όρμας θα πορευτεί με άλλον προπονητή ενώ ο Δημήτρης Μίζογλου θα εργαστεί σε κάποια άλλη ομάδα.

ΒΗΜΑ
Στην ομάδα Κ20 της ΠΑΕ Βέροιας κατέληξε ο νεαρός αμυντικός Νίκος Σίμος που αγωνιζόταν πέρσι στον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου. Νεαρός, εξελίξιμος παίκτης που έχει όλα τα φόντα στο μέλλον να γίνει επαγγελματίας, φυσικά με σκληρή δουλειά.

ΨΑΧΤΗΚΕ
Την έψαξε για να πάρει τον Εδεσσαϊκό και να τον διοικήσει ο Αντώνης Σαπουντζής, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έβγαλε το Εδεσσαϊκό ποδόσφαιρο όμως τελικά έκανε πίσω αφού το άνοιγμα από πέρσι ήταν μεγάλο. Κάποια στιγμή όμως θα γίνει κι αυτό…

ΑΕΡΑΣ
Η στήλη το είχε τονίσει κατ’ επανάληψη ότι ο αέρινος άσος του Ορφέα Ριζαρίου και δεύτερος σκόρερ της Α1 Γιάννης Μίσκος θα άφηνε την ομάδα του μόνο για τον Εδεσσαϊκό. Δυστυχώς όμως κάποιοι παράγοντες δεν μας πίστευαν και έκαναν τις προσπάθειες τους για να τον πάρουν χωρίς βέβαια να τα καταφέρουν παρά τις δεσμεύσεις εκατέρωθεν.

ΚΟΥΙΖ
Μήπως γνωρίζετε αν ο Μ.Α. Όρμας θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μιζόγλου με προπονητή που έχει τα ίδια αρχικά γράμματα στο όνομά του;

ΠΛΗΓΩΝΕΙ
Η κατάσταση που βιώνει ο Όλυμπος Αψάλου ασφαλώς και πληγώνει τις παλιές δόξες της ομάδας που ξεπήδησαν από τα σπλάχνα του και έκαναν καριέρα σε επαγγελματικές κατηγορίες. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος (Γούλης) Καραϊσαρίδης που θέλει να βοηθήσει και οικονομικά αρκεί να υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα κινήσουν τα νήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

ΜΑΤ
Με κινήσεις ματ ο νεοφώτιστος Μ.Α. Πέλλας έκανε τέσσερις μεταγραφές και ανανέωσε έναν παίκτη που ήταν φίφτι – φίφτι για να μείνει. Αποκτήθηκαν οι Παπαδόπουλος και Πανταζίδης από Παραλίμνη, ο Τοπαλίδης από Αξό και ο Παυλίδης από το Δυτικό ενώ ανανέωσε ο Μιχάλης Μπάσδος που ήταν από τους καλύτερους πέρσι.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Βρέθηκε λύση επιτέλους στον Εδεσσαϊκό όσον αφορά τα διοικητικά και σιγά – σιγά αναμένεται να μπει το νερό στο αυλάκι για να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής ο Σύλλογος των καταρρακτών. Κάποιοι περσινοί παράγοντες και κάποιοι νέοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα ψηλά όπως της αρμόζει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
Τα νέα για την υγεία του έμπειρου ποδοσφαιριστή Σάκη Ιωάννου που πέρσι αγωνίστηκε στη Δόξα Μανδάλου είναι ευχάριστα και η κατάσταση εξελίσσεται ομαλά παρά τις αρχικές αντίθετες προβλέψεις. Ο Θεός είναι μεγάλος…

ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος επιθετικός Μάκης Δημητριάδης που αγωνίστηκε πέρσι στον Άρη Προφήτη Ηλία είναι η νέα μεταγραφή του Αλμωπού στην προσπάθεια των παραγόντων για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Ασφαλώς πρόκειται για πολύ καλό παίχτη και η απόκτησή του θεωρείται μεγάλη επιτυχία.

ΚΟΥΙΖ
Ποιοι παράγοντες ομάδας Α1 της Αλμωπίας είχαν συνάντηση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια; Και δεν ήταν καθόλου τυχαία…

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Απόλυτα ευχαριστημένοι είναι στον ΠΑΟΚ Καρυδιάς από τη δουλειά του Γιώργου Σταφύδα και η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τη διοίκηση του Σταύρου Πέγιου. Άλλωστε η πόρτα του Δικέφαλου στην παρθενική του εμφάνιση στην Α’ Κατηγορία εδώ που τα λέμε δεν ήταν και άσχημη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σε αναζήτηση προπονητή θα πάει και Ηρακλής Γαρεφείου καθώς ο περσινός προπονητής Γιώργος Κόγιος σίγουρα δε θα συνεχίσει ενώ αμφίβολη είναι και η παραμονή του στην ομάδα. Άγνωστο παραμένει αν θα προτιμηθεί προπονητής εκτός χωριού ή θα βολευτεί με κάποιον ποδοσφαιριστή εν ενεργεία ή βετεράνο.

ΚΟΥΙΖ
Ποια ομάδα Α1 προσπάθησε να «κλέψει» τον αέρινο επιθετικό του Ορφέα Ριζαρίου Γιάννη Μίσκο;

ΠΟΝΤΑΡΕΙ
Στην οικονομική κρίση και στο γενικό πρόβλημα που υπάρχει στην κοινωνία ποντάρει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης όσον αφορά κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο λόγος για τον Άγγελο Βοταρη και τον Αλέξη Τσιότσιο που πέρσι αγωνίστηκαν στον Εδεσσαϊκό και αν δεν έχουν συμφέρουσες προτάσεις ίσως να επιστρέψουν στον Απόλλωνα.

ΚΟΥΙΖ
Την τρέλα που …πούλησαν όλη την περσινή σεζόν ήρθε η ώρα να πληρώσουν κάποιοι παίκτες ομάδας Α1 που θέλουν να μείνουν ελεύθεροι για ν’ αλλάξουν ομάδα. Μήπως γνωρίζετε ποιοι είναι και σε ποιον πρέπει να δώσουν 500σάρικο για να πάρουν την πολυπόθητη σφραγίδα και να φύγουν;

ΑΝΑΓΚΗ
Επιτακτική ανάγκη είναι να μειωθούν κάποια έξοδα των ομάδων και πρώτα η ΕΠΣ Πέλλας θα πρέπει να δείξει το δρόμο. Ειδικά αυτό με την εξόφληση των διαιτητών πριν ξεκινήσει το ματς πρέπει να αλλάξει και η πληρωμή να γίνεται στο τέλος. Και επειδή κάποιοι θα πουν ότι μπορεί να μην πληρωθούν, τότε να υπάρχει βαριά τιμωρία στα σωματεία που θα έχουν τέτοια συμπεριφορά. Τα σωματεία πρέπει να προσεχθούν αλλιώς…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Μετά από  ένα εξάμηνο στον Εδεσσαϊκό ο έμπειρος πορτιέρο Στάθης Σεϊταρίδης έμεινε ελεύθερος και περιμένει την πρόταση που θα του κάνει κλικ και θα πει το ναι. Μιλάμε για έναν τερματοφύλακα που βρίσκεται στην ελίτ του Ν. Πέλλας έχοντας μεγάλες διακρίσεις με τον Αετό Σκύδρας.

ΑΠΙΘΑΝΟ
Παρότι δέχθηκε πρόταση από γειτονικό χωριό που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία θεωρείται απίθανο ν’ αφήσει τη Νίκη Βορεινού με την οποία έχει κάνει το όνομά του. Ο λόγος για τον Ανέστη Κουκουλίδη που επί σειρά ετών αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της Νίκης και μάλλον θα συνεχίσει να ηγείται.

ΚΟΥΙΖ
Τελικά υπάρχει συνεργασία μεταξύ του Αλμωπού και του Εθνικού Αριδαίας ή όχι; Κουΐζ για τους περίεργους…

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ
Μετά από μια απουσία τριών ετών η ΑΕ Καρυώτισσας επανέρχεται στο προσκήνιο και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας. Με γηγενείς παίκτες θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με σκοπό να αξιοποιηθούν τα παιδιά του χωριού έχοντας βοήθεια από έμπειρους που θα γυρίσουν στη βάση τους.

ΕΝΤΟΝΑ
Όλο και πιο έντονα ακούγεται στην Αριδαία ότι οι άνθρωποι του Αλμωπού έχουν συμφωνήσει με πρωτοκλασάτο επιθετικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α1 και όχι μόνο. Ο χρόνος θα δείξει του λόγου το αληθές…

ΚΟΥΙΖ
Θα επιστρέψει άραγε ή όχι στον Μ.Α. Όρμας ο γνωστός μεσοεπιθετικός Χρήστος Μήτσκας (Λούπου);

ΑΝΑΝΕΩΣΕ
Συνεχίζει το έργο του στον Άγρα που ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία ο πρώην γκολκίπερ του Εδεσσαϊκού και νυν προπονητής Μιχάλης Κλιτσινίκος. Αυτή άλλωστε ήταν επιθυμία του ισχυρού παράγοντα Γιάννη Τρυφωνίδη που θεωρεί τον προπονητή του πολυτέλεια για την ομάδα του.


ΑΝΗΘΙΚΟ
Αυτό που κάνουν ορισμένοι παράγοντες εντός εισαγωγικών βέβαια είναι τελείως ανήθικο καθώς προσπαθούν με τον οποιονδήποτε τρόπο να δελεάσουν κάποιους νεαρούς ως επί το πλείστον παίκτες ώστε να τους πάρουν στην ομάδα τους. Το κακό είναι ότι συμμετέχουν στο θέατρο του παραλόγου και ο εκάστοτε προπονητής της κάθε ομάδας. Κρίμα…

ΕΜΠΕΙΡΟΣ
Στο πρόσωπο του Νίκου Μαβίδη βρήκαν τον προπονητή που ήθελαν στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και θα προσπαθήσουν ν’ ανεβάσουν όσο ψηλότερα γίνεται τον πάλαι ποτέ κραταιό πρίγκιπα του κάμπου. Δοκιμασμένη λύση ο έμπειρος τεχνικός άσχετα αν όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος…

ΣΥΖΗΤΑ
Με ομάδα Α1 της Αλμωπίας συζητά ο νεαρός μέσος Σωτήρης Κόγιος που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Γαρεφίου. Αν το σήριαλ θα έχει ευτυχή κατάληξη θα το δείξει ο χρόνος…

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
Ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Χαρμάνας επέστρεψε στον Μ.Α. Πέλλας μετά από μια σεζόν στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών με τον οποίο αγωνίστηκε στην Δ’ Εθνική. Δεινός σκόρερ με μεγάλη εμπειρία αναμένεται να βοηθήσει και να τονώσει την επιθετική γραμμή των περσινών φιναλίστ του κυπέλλου.

ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΤΑΙ
Πολλές προτάσεις από ομάδες Α1 δέχεται ο τερματοφύλακας Περικλής Βασιλειάδης που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Δυτικού και ίσως ήταν ο κορυφαίος γκολκίπερ της κατηγορίας. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι αργά ή γρήγορα θα δώσε τα χέρια με ομάδα της Α1 Κατηγορίας που τον πρεσάρει έντονα.

ΑΛΜΑ
Για όσους δεν γνωρίζουν ο 22χρονος μέσος Βαγγέλης Νήρλας που αγωνιζόταν στον Μ.Α. Ηράκλειας Σερρών στην Γ’ Εθνική υπέγραψε στον Εθνικό Γαζώρου με τον οποίο θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική. Ως γνωστόν ο νεαρός παίκτης κατάγεται από τον Ν. Πέλλας και συγκεκριμένα από τη Λάκκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)