Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Προς παραίτηση ο Συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας

Στα πρόθυρα της παραίτησης βρίσκεται ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Αλμωπίας Σταύρος Κλεισούρης .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μαζεύει ήδη τα πράγματά του .
Ως αιτία φέρεται η συμπεριφορά της πλειοψηφίας  και  η μεθόδευση που επιχειρείται για την αποπομπή του . Στελέχη της πλειοψηφίας φέρονται να ήρθαν σε επαφή με μερίδα της αντιπολίτευσης  ,προκειμένου να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Συμπαραστάτη την οποία και θα στηρίξουν, ώστε να απαλλαγούν από την παρουσία του .
Εικάζεται ότι το τελευταίο καιρό οι πιέσεις που ασκούνται από το «κατεστημένο» είναι μεγάλες . Η μεθοδικότητα και η αντικειμενικότητα του Συμπαραστάτη  και  η προσήλωσή του στο έργο του, φέρεται να εκλαμβάνεται ως υπέρβαση των καθηκόντων του και δημιουργεί προβλήματα σε τυχόν  παράτυπες ενέργειες .

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ , ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ , ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ "ΜΟΜΦΗΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ . ΑΝ ΝΑΙ , ΤΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ . ΑΝ ΟΧΙ , ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ . ΕΠΙΣΗΣ , ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ , ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ . ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ , ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 18 ΨΗΦΟΙ ΕΝΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΥΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ 16 ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΑΛΛΑ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη ψαχνετε κυνηγι μαγισσων.ο κυριοσ υπεβαλε μονοσ την παραιτηση του,αναλογιζομενοσ προφανωσ ,οτι αυτα που ισχυριζοταν,δεν γινοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)