Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Φεύγε η ΔΟΥ Αριδαίας ,μένει των Γιαννιτσών




Αυτό  καιν είναι κοροϊδία για την Αλμωπία.
Παραμένει η ΔΥΟ Γιαννιτσών ,ενώ αυτή της Αριδαίας που εξυπηρετεί πολύ κόσμο φεύγει . Η απουσία φωνής από την Αλμωπία στη βουλή φαίνεται πως έχει πλέον μόνο αρνητικές συνέπειες για τη περιοχή .

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΛΜΩΠΙΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ-ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ-ΤΖΑΜΤΖΗ-ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ.ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΥΦΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΗΣ4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:40 μ.μ.

      ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΕ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΔΕΣΣΑ ΜΑΖΙ.
      ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
  2. e pigene esy na doume an se akoune pio poli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ TV-ΠΕΛΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ.ΡΕ ΠΑΣΟΗ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ; ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.......ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΕΙ ΤΟ ΤΑΪΖΕΙ Η ΜΑΝΑ; ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ, ΤΖΑΜΖΤΗ ΚΑΙ ΤΖΑΚΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ.... ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΗΣ. ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΔΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ...... ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ-ΨΕΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ; ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΑΡΑ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)