Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Νέος τεχνικός ο Κιούρκας

Ο πρώην γενικός αρχηγός  και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδος Στέργιος Κιούρκας θα είναι ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης για το προσεχές παιχνίδι και ίσως έως το φινάλε του πρωταθλήματος.
Ο Κιούρκας έχει ξανά δουλέψει ως προπονητής της ομάδος , όταν αυτή αγωνιζόταν στην Δ΄εθνική με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών, στο παρελθόν εργάστηκε στον Εθνικό Γιαννιτσών στην Πέλλα και στην Παραλίμνη Δʼ εθνική.
Μάλιστα πριν 4 χρόνια είχε αναδειχτεί καλύτερος προπονητής της ¨ένωσης Πέλλας (Αʼ1) όταν υπηρετούσε τον Εθνικό Γιαννιτσών μετά από σχετική έγκυρη ψηφοφορία που γίνεται.
Ο Στέργιος Κιουρκας 40 ετών αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην ομάδα όταν αυτή αγωνιζόταν στην Βʼ εθνική, έχει αγωνιστεί στην Καρδίτσα(Βʼ εθνική), Γρεβενά (όπου κατάγεται) και Απόλλων Κρύας Βρύσης (Γʼ εθνική).
Είναι παντρεμένος στα Γιαννιτσά όπου μένει μόνιμα και έχει 2 παιδιά, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ποδοσφαιρική πόλη και όλοι ευελπιστούν ότι θα τα πάει καλά.
Βοηθός του Κιούρκα παραμένει ο Αγγελάκης Δήμος , ενώ κανονικά στο πόστο του ως προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Καρκαμάνης Χρήστος.
Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)