Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΣΦΟΔΡΗ επίθεση εξαπέλυσε σε οσους με οποιονδήποτε τρόπο αμφισβητούν την τακτική που ακολουθεί στην πολιτική ,ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μκεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας το απογευμα της Δευτέρας  στην ΄Εδεσσα.
 Επικαλέστηκε πολλές φορές την Θρησκεία  την πατρίδα και την οικογένεια λέγοντας ότι είναι ο,τι έχει απομείνει ορθιο σήμερα.Τόνισε ακόμα την αν΄γκη ο νομός να αξιοποίσει τις πλουτοπαραγωγικές  του πηγές όπως είναι τα εξαιρετικά προιόντα που παράγει , το φυσικό περιβάλλον και
            Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης  Θεόδωρος Θεοδωρίδης που προλόγισε στην εκδήλωση έκανε αναφορά στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών και ανέφερε επίσης: «Η Έδεσσα δεν θα παραμείνει μόνο μια πράσινη πόλη σε αυτό το ευλογημένο, φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον αλλά θα αποτελέσει το Κυβερνείο ανασύνταξης του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού των τοπικών μας κοινωνιών. Το νέο θεσμικό πλαίσιο του Καλλικράτη θα μας επιτρέψει να προγραμματίσουμε και να σχεδιάσουμε την αξιοποίηση δύο μεγάλων κεφαλαίων που διαθέτουμε. Το ένα αφορά τον πλούτο των φυσικών και πολιτιστικών μας αναπτυξιακών πόρων. Το άλλο αφορά το πολιτικό κεφάλαιο του νέου Περιφερειάρχη, την πολιτική δύναμη της Κεντρικής Μακεδονίας όπως την εκφράζει και την χρησιμοποιεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης».
 τον πολιτισμό.

1 σχόλιο:

  1. Να υποθέσω ότι οι παρευρισκόμενοι εκτίμησαν τον πολιτικό λόγο zoro;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)