Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Θέλουν να απαλλαγούν από τον Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης.




ΑΝΩΔΥΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ


Ζήτημα χρόνου πλέον θεωρείται η άσκηση έντονων πιέσεων στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας.Σταύρου Κλεισούρη.
Η παρουσία του και η σχολαστικότητα του φέρεται να  δημιουργεί προβλήματα και στην πλειοψηφία. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι σύμβουλοι του Δημάρχου , επικρότησαν το πρόσφατο σκληρό σφυροκόπημα του Πέτρου Ζέρζη κατά του Συμπαραστάτη. Αντιδήμαρχοι , αλλά και άλλοι που κατέχουν αξιώματα βλέπουν ότι δεν μπορούν να ασκήσουν « πολιτική» επειδή  επαγρυπνεί ο Συμπαραστάτης και διερευνά άμεσα  τις τυχόν καταγγελίες και παράπονα των πολιτών  .
Υπάρχουν δε σύμβουλοι που εισηγούνται στο Δήμαρχο την αποπομπή του Συμπαραστάτη. Υπό τον φόβο όμως να κατηγορηθούν ότι υποστέλλουν την σημαία της διαφάνειας , αλλά και να μην  τους φτάσουν οι ψήφοι που απαιτούνται για την αποπομπή του, φέρονται αποφασισμένοι να εφαρμόσουν άλλη τακτική .
 Στο εξής θα επιχειρούν να «φορτώνουν» τα πάντα στον Στ. Κλεισούρη. ΄Οποιο έργο ή «ρουσφέτι» δεν προχωρά στο εξής θα χρεώνεται στον Κλεισούρη. Η γραμμή είναι να ισχυρίζονται  ότι δήθεν δεν μπορούν να λειτουργήσουν γιατί ο Συμπαραστάτης θα τους στείλει στον…εισαγγελέα. 

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και άλλοι και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει επαφές και προεκλογικές συμφωνίες με άμεσο στόχο τον παροπλισμό ή την αποπομπή του Συμπαραστάτη.
Αρχικά υιοθετώντας όσα είπε ο Π. Ζέρζης στο δημοτικό συμβούλιο, ότι ο λαός εξέλεξε δημοτική αρχή για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και όχι Συμπαραστάτη να τους βάζει φρένο,  , σύντομα θα αρχίσουν να επιρρίπτουν ευθύνες στον Συμπαραστάτη για όποια υπόθεση ή έργο καθυστερεί. Μεταθέτοντας έτσι τις απαιτήσεις και την πίεση του κόσμου εναντίον του Συμπαραστάτη και να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο ίδιος ο νόμος προβλέπει τον θεσμό του Συμπαραστάτη και καθορίζει τις αρμοδιότητές του, οι οποίες είναι διακριτές και ξεκάθαρες. Μέχρι τώρα τους «βόλευε» η κατάσταση γιατί ακουμπούσε μόνο του προηγούμενους, αφού οι σημερινοί δεν είχαν ακόμα κανένα παρελθόν ή πεπραγμένα.

Ήδη τα πρώτα μηνύματα άρχισαν να τα στέλνουν με τον τρόπο τους. Εκτιμούν δε ότι μέχρι το Πάσχα η υπόθεση θα έχει τελειώσει. Από κει και πέρα πιστεύουν ότι θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν και να αναστρέψουν το κλίμα μέχρι τις ερχόμενες εκλογές . Εκείνο που δεν έχουν προβλέψει όμως είναι μάλλον οι αντοχές του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. 

10 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ.
    Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΣΗΜΑΤΟΔΩΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ "ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΠΟΧΗΣ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ.
    ΟΜΩΣ Κ. ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ "ΠΟΝΤΙΚΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ, ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΡΗΣ. ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ! ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ " ΔΕ Μ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ", ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 27 ΜΙΣΘΟΥΣ...

      Διαγραφή
    2. ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΣΘΟΙ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΣΕ 2 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ.ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΣΘΟΙ ΛΕΣ Κ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

      Διαγραφή
    3. δεν πληρώνεται αγόρι μου.Εσύ θα έκανες το ίδιο στη θέση του?Ο επόμενος συμπαραστατης μπορεί να είναι δάσκαλος που μαθαίνει αλφαβητα στα παιδάκια ή κτηνίατρος που κανει εμβόλια σε σκυλιά! Θα το δέχεσαι? μήπως τότε κι εγω να ζητήσω να γίνω Δεσπότης? εκεί το πάτε? ολοι τα κανουν όλα?

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΥΡΙΕ! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ" , ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ...! ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ? ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ? ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΤΗ? Ο ΚΥΡΙΟΣ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Κ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΔΗ.ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

      Διαγραφή
  3. Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ. ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑύΜΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΛΟΓΟ ΠΑΣΟΗ Ε! ΤΩΡΑ ΚΟΤΣΑΜ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Συμπαραστάτης του πολίτη προσπαθεί να βοηθήσει με τις παρεμβάσεις του τον πολύπαθο Δήμο Αλμωπίας να απαλλαγεί από τα λαμόγια που μέχρι τώρα τον ξεζούμιζαν.Αυτό μάλιστα το κάνει με δικό του οικονομικό κόστος αφού παίρνει ως μισθό πολύ λιγότερα χρήματα από ότι θα έπαιρνε αν ήταν στην υπηρεσία του.Αυτό όμως σε εσάς τους παραπάνω δεν σας αρέσει γιατί φαίνεται πως είστε κι εσείς λαμόγια ή υποστηρικτές των λαμογιών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ.ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΠΩΠΙΑΣ
    Α.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)