Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ να σπάσουν κάθε ρεκόρ στην Αριδαία. Το πόβλημα που δημιουρήθηκε με σπασμένο σωλήνα ύδρευσης  στις 6 Ιανουαρίου 2011  αποκαταστάθηκε μετά λίγες μέρες .
 ΄Ομως ο δρόμος δεν αποκαταστάθηκε με αποτέλεσμα να αποτελεί μόνιμη πηγή  κινδύνου για τους οδηγούς που δεν γνωρίζουν το σημείο . ΄Οσοι το γνωρίζουν προσπαθούν να το αποφύγουν  με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα. Νομίζουμε ότι χρειάζεται λίγο φιλότιμο παραπάνω από τους αρμόδιους πριν γίνει κάτι ανεπανόρθωτο.

5 σχόλια:

  1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ Η ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Η ΝΑ ΠΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΕΑΝ ΠΑΘΩ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ!!!ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Συνηγορε τι βλεπεις; Δεν πρεπει να τραβηξεις κανενα αυτι στα αφεντικα σου;Δεν πρεπει να τους κτυπας και κανενα καμπανακι; Τον Δημαρχο του Εξαπλατανου τον καρφωσες με την πρωτη για εναν και μονο δημοτη, Εδω που αγγιζει τοσους γιατι σιωπας; τι φοβασαι κ.Συνηγορε; Γιατι καταπινεις τη γλωσσα σου; Ετσι θα ανταποκρινεσαι στο ρολο σου; Δινεις πολυ νωρις δειγματα γραφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΣΟΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΣΗ ΜΕΣΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)