Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Με επιτυχία (απαρτία)η γενική συνέλευση της ένωσης Πέλλας


Με επιτυχία (απαρτία)η γενική συνέλευση της ένωσης Πέλλας

Πραγματοποιηθηκε με επιτυχία στην Έδεσσα την Τετάρτη το απόγευμα η γενική συνέλευση των σωματείων, παρόν έδωσε η πλειοψηφία των σωματείων του νομού κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του ποδόσφαιρου του νομού μας, στην γενική συνέλευση πάρθηκε η απόφαση να τροποποιηθεί το καταστατικό της ένωσης και να εναρμονιστεί με αυτό της ΕΠΟ.
Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης όπου πέρα από την τροποποίηση του καταστατικού και τον οικονομικό απολογισμό έγινε και μια εποικοδομητική συζήτηση για τρέχοντα θέματα του ποδοσφαίρου, του νομού μας.
Μετά την γενική συνέλευση το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πέλλας με τον πρόεδρο κ Άλκη Νουσηκυρου παραχώρησε συνέντευξη τύπου προς τους Δημοσιογράφους του νομού μας στο ξενοδοχείο Βαρόσι στην Έδεσσα.
Εκεί έγινε ο απολογισμός της διοίκησης  στους 11 μήνες που βρίσκεται στην εξουσία του ποδοσφαίρου του νομού μας , ενώ έγιναν επίκαιρες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για το παρόν, το μέλλον της ένωσης και την βελτίωση του ποδόσφαιρου και της διαιτησίας του νομού μας.
Γιώργος Χατζηχρήστος




1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΦΕΡΝΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΧΙ ΠΗΓΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ, ΟΧΙ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΓΙΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΟΡΓΗΓΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)