Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΑΕΛ ΚΑΛΟΝΗΣ 2-1

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που κέρδισε με 2-1 την Καλλονή φτάνοντας τους 22 πόντους στην βαθμολογία που την διατηρούν σε αρκετά  ψηλά στον βαθμολογικά πίνακα.
Πολικό ψύχος στα Γιαννιτσά απότρεψε τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο με την παρουσία τους να περιορίζεται στα 400 άτομα αριθμό σαφώς μικρότερο από όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι που έκαναν το καλύτερο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο στο γήπεδο τους ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους επέβαλαν πλήρως τον δικό τους ρυθμό και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες πετυχαίνοντας και ένα γκολ.
 Στο δεύτερο ημίχρονο και για τα πρώτα 20’ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων με σκοπό να ισοφαρίσουν , παρά όμως την προσπάθεια οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν . Η Αναγέννηση στην συνέχεια ισορρόπησε και πάλι και ελαφρά πήρε την πρωτοβουλία και πάλι των κινήσεων με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και να πάρουν την πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα τους που τόσο ήθελαν.

ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ:
Στο 15’ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΝ ΓΙΟΝΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΟΓΑΝΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ.
Στο 21’ νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Παπαδόπουλο Θ που έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή της Καλλονής σούταρε σχεδόν ανενόχλητός άουτ.
Στο 30’ πάσα του Στεργίδη στον Νταντίδη , δυνατό σουτ του Νταντίδη πέρασε μόλις άουτ.
Στο 34’ δυνατό σουτ του Αποστολίδη πέρασε από τον πορτιέρο και κατευθυνόταν στα δίχτυα της Καλλονής πριν περάσει η μπάλα την γραμμή παρά την προβολή του Γιόνδη ο αρχηγός των φιλοξενουμένων Κρηπιντίρης διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 42’ εκτέλεση κόρνερ από τον Ιορδανίδη γύρισμα του Γίονδη και ο Σπαθάρας από κοντά με προβολή πέτυχε το 1-0.
Στο 52’ εκτέλεση φάουλ από τον Χωριανόπουλο, έπιασε την κεφαλιά μόνος του ο Μανούσος η μπάλα πέρασε σύρριζα άουτ .
Στο 65’ σουτ κεραυνό του Σαντάνα έξω από την περιοχή  πέρασε άουτ.
Στο 74’ δυνατό σουτ του Γιόνδη με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Σουλογάνης.
Στο 81’ κόρνερ  εκτέλεσε ο Ιορδανίδης κεφαλιά του Σερέτη και 2-0.
Στο 1’ των καθυστερήσεων ο διαιτητής έδωσε αυστηρό πέναλτι του αποστόλου πάνω στον Βλαστέλη που το ευστόχησε ο Σαντάνα. Μειώνοντας σε 2-1.
Διαιτησία : Γιαννουλάκης Χανιών, Παρασκευούδης, Δηλγεράκης Δράμας
Κίτρινες: Τραόρε(5’), Ιορδανίδης (14’), Τέλλος (44’), Μανούσος (73’),Αποστόλου (90+)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Γιόνδης, Νταντίδης, Αποστολίδης, Ιορδανίδης Γ(83’ Τσικνιδης), Σπαθάρας, Μπαξεβάνος(90+ Χατζόγλου), Στεργίδης(67’ Τσίλης), Παπαδόπουλος Θ.
ΚΑΛΟΝΗ (Λουτσιανο): Σουλογιάννης, Χωριατόπουλος, Μαρτσέλο, Κριπιντίρης, Μανουσάκης, Σιλγαρδάκης, Ζουρούδης, Τραορε, Μανούσος, Ταρατσουλσκι(73’ Βλαστέλης), Θυμιόπουλος(55’ Σαντάνα).
Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)