Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ταράζει τα νερά της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας ,επιστολή του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Τάσου Θεοδωρίδη


Η επιστολή του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Τάσου Θεοδωρίδη με τις προτάσεις για την λειτουργία  της επιχείρησης, οι σαφέστατες αιχμές που αφήνει για την διαφάνεια και τους ελέγχους των πεπραγμένων  των προηγούμενων Διοικήσεων  που δεν έγιναν ,
 αλλά και η ευθεία επίθεση κατά του προέδρου Βασίλη Κανονίδη ,είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου ,σε όσα υποβόσκουν τον τελευταίο καιρό στην πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας .  Είναι βέβαιο ότι η επιστολή αυτή, εμμέσως πλην σαφώς κρούει τον κώδωνα ότι η παράταξη  παρέκλινε από την αρχική της πορεία.
Πέρα από το γραπτό αυτό καμπανάκι  του Αντιπροέδρου της  ΔΕΥΑ ,ακούγονται ολοένα και πιο δυνατές φωνές  ότι δεν υπάρχει οργάνωση  και συντονισμός .
Όλα πλέον κρέμονται από μία κλωστή ,  στους κόλπους της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας . ‘Ισως  δεν θα ήταν υπερβολή  αυτό που εκτιμούν ορισμένοι  ότι είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσει το ξεχείλωμα του  πουλόβερ  με την παραμικρή αφορμή.
Υπάρχουν ακόμα και  στενοί συνεργάτες του Δημάρχου  που του καταλογίζουν αναποφασιστικότητα , αναβλητικότητα  και ατολμία.
Η κατάσταση εκτιμάται  να επιδεινωθεί  ακόμα πιο  πολύ ,σύντομα ,καθώς  αναμένονται «βόμβες» που θα προκαλέσουν μεγάλο «πονοκέφαλο» στο Δήμαρχο .
Τέλος  σύμφωνα  με πληροφορίες αν δεν υπάρξει σύντομα αλλαγή πλεύσης , πρόκειται οι διαφωνίες  και ο διαχωρισμός θέσεων και απόψεων δημοτικών συμβούλων να βλέπουν το φως της  δημοσιότητας.

4 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΗ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ.ΤΟ 60 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ.Ο Κος ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΦΕΡΕΦΩΝΑ. ΠΑΣ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 70% ΑΝΕΤΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ.
    ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΔΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΑΑΡ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΙ ΑΨΑΛΙΩΤΕΣ. Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ ΠΑΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΥΣΜΕΥΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΥΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΥΑ.ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ 2 ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΛΕΕΙ !!!!! : ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΝΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΥΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ? ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)