Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΖΗΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΤΟ απλό και αυτονόητο επιζητά ο κόσμος της Αλμωπίας σε αυτές τις εκλογές . Ειλικρίνεια , ρεαλισμό και έργα ουσίας που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου  και θα διευκολύνουν την καθημερινότητά του. Αυτό διαπιστώνει στις περιοδείες που κάνει στα χωριά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης με τους συνεργάτες του υποψήφιους δημοτικούς ,αλλά και τοπικούς συμβούλους .
Διαπιστώνει ακόμα μια μεγάλη συσπείρωση των πολιτών γύρω από το προσωπ'ο του που επιζητά το καινούργιο  και όχι ένα σύστημα εξουσίας το οποίο νέμονται κυρώς για δικό τους ώφελος  αυτοί που την κατέχουν.
Περιοδείες κάνουν και οι άλλοι συνδυασμοί, Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνυασμού του Πέτρου Ζέρζη

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν στο Δήμο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Πέτρος Ζέρζης και οι υποψήφιοι  σύμβουλοι του εκλογικού συνδυασμού “Δήμος Αλμωπίας, ανοικτός Δήμος στον κόσμο”, επισκέφθηκαν χθες, Σάββατο 23/10 τις τοπικές κοινότητες Μηλιάς, Ριζοχωρίου, Φιλώτειας και Φούστανης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων.
Το θέμα της επίσκεψής αφορούσε στη στήριξη της αγροτικής, τοπικής παραγωγής.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ανέφερε τα εξής:

“Το όραμά μας για την ανάπτυξη της Αλμωπίας στηρίζεται σε δύο πυλώνες, ένας από τους οποίους είναι η αγροτική ανάπτυξη. Η Αλμωπία είναι ένας τόπος με πλούσια αγροτική παραγωγή και τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Δικό μας χρέος είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές και συνθήκες για τη στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.”



Οσυνδυασμός του Χρήστου Μπίνου την Κυριακή είχε συγκεντρωση όλων των υποψηφίων συμβούλων  για να ενημερωθούν για την εκλογική διαδικασία

2 σχόλια:

  1. λοιπον παιδες.....ας μην ψηφισουμε τον καλυτερο.!
    θα ελεγα να στηριξουμε τον λιγοτερο κακο!
    γιατι στο τελος παλι κακος θα ειναι.
    ας δοκιμασουμε τον αφθαρτο για ακομη μια φορα ..και λεμε για τον Πασοη..!
    εχει νεα ονοματα στην πλειονοτητα του.εχει ατομα με επιθυμητες ικανοτητες,οπως ο τεντας...εξαιρετικα δραστηριος,ο σπριτος ο τσαβδαρης μηχανικοι ...και ευστροφοι,ο κλεισουρης...και και και.
    εαν τους ζυγισουμε ολους τους συνδιασμους διπλα διπλα υπερτερει με διαφορα σε θεματα ηθικης,εργατικοτητας και προ παντων ευθυνης...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ 7,21 μ.μ
    ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΑΣΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)