Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ«Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


    Με δύναμη και πάθος αγωνίστηκαν οι αθλητές του kick boxing την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 στους αγώνες που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών στην αίθουσά του.
 Μέρος έλαβαν 80 αθλητές στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών  από 10 σωματεία της Βορείου Ελλάδος.
    Οι θεατές παρακολούθησαν  αγώνες από έμπειρους και επαγγελματίες αθλητές αλλά και από αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά. Σκοπός της συνάντησης ήταν η απόκτηση εμπειρίας από τους αθλητές και η δυνατότητα της αξιολόγησής τους από τους προπονητές τους. Στους αγώνες δεν γινόταν ανάδειξη του νικητή και διαιτητής ήταν ο Θεοδωρίδης Στέλιος, διαιτητής με διεθνή εμπειρία καθώς έχει διαιτητεύσει σε μεγάλους επαγγελματικούς αγώνες.
    Εκ μέρους του «Μ. Αλεξάνδρου» καλωσόρισε τους προπονητές και τους αθλητές ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Δημήτρης Ινδόπουλος , ο οποίος ευχαρίστησε τα σωματεία για την ανταπόκρισή τους καθώς επίσης υποδέχτηκε και το φίλαθλο κοινό που γέμισε το γυμναστήριο. Τόνισε πως ο σύλλογος αναλαμβάνει συχνά την πρωτοβουλία να διοργανώσει αγώνες ώστε να δώσει την δυνατότητα να αγωνίζονται οι αθλητές και να προετοιμάζονται καλύτερα για τους Επαγγελματικούς και Διεθνής αγώνες που συμμετέχουν.
    Από τα Γιαννιτσά ο Γκουρούλι Λεβάν αντιμετώπισε τον Παπαδημητρίου Νίκο, τριταθλητή κόσμου, από την Θεσσαλονίκη και τον Γιατζεκλίδη Σταύρο , πρωταθλητή Ελλάδος, από τις Κρηνίδες Καβάλας. Επίσης αγωνίστηκαν ο Στοφορίδης Γιάννης από την Ελευθερούπολη Καβάλας  με τον Χριστοφορίδη Μιχάλη από την Πτολεμαΐδα, ο Παπαδέλης Κώστας από την Ελευθερούπολη Καβάλας με τον Κικίδη Δημήτρη από τις Κρηνίδες Καβάλας, ο Κανετίδης Παναγιώτης από την Δράμα με τον Κοτσαμπασίδη Στράτο από τα Καβάσιλα Ημαθίας , η Κούβαρη Δέσποινα από την Θεσσαλονίκη με την Παπαδοπούλου Ένρικα από την Πέραμο Καβάλας. Ο Καραγκούνης Κυριάκος του «Μ. Αλεξάνδρου» και δευτεραθλητής Ελλάδος αντιμετώπισε τον Πρωταθλητή Στεφούδη Στέφανο από την Πέραμο Καβάλας, ο Παπαδόπουλος Στέλιος από την Πέραμο Καβάλας τον Κικίδη Δημήτρη από τις Κρηνίδες Καβάλας, ο Παπάζογλου Θεόδωρος από την Ελευθερούπολη Καβάλας τον Μαρσέλο Γιάννη από την Θεσσαλονίκη καθώς πραγματοποιήθηκαν και άλλοι πολλοί δυναμικοί αγώνες.
    Από τον «Μ. Αλέξανδρο»  με προπονητή τον Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο 7 dan στο kick boxing αγωνίστηκαν ο Γκουρούλι Λεβάν(2 αγώνες), Ο Καραγκούνης Κυριάκος (2 αγώνες), ο Μπαντιμαρούδης Αθανάσιος (2 αγώνες), ο Ταουλάντ Κάγια (2 αγώνες), ο Δεμουρτζίδης Παντελής, ο Παπαδόπουλος Αθανάσιος και ο Ντούλε Μάριος.
    Στους αγώνες συμμετείχαν τα εξής σωματεία:
·        Από την Πέραμο Καβάλας με προπονητή τον Καραϊτη Σωκράτη,  του οποίου ο αθλητής Σοφοκλέους Γιάννης κέρδισε το προηγούμενο Σάββατο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WAKO στο Αζερμπαϊτζάν.
·        Από την Ελευθερούπολη Καβάλας με προπονητή τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Καρανικολή Παναγιώτη.
·        Από τις Κρηνίδες Καβάλας με προπονητές τον Χατζηιωαννίδη Τάσο, Χατζησάββα Λάζαρο, Γιαντζεκλίδη Σταύρο και Χατζηστεργίου Γιώργο.
·        Από την Θεσσαλονίκη ο σύλλογος ΜΠΟΥΝΤΟ με προπονητή τον Γλυκή Νάσο.
·        Από την Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης με τους προπονητές Χατζόγλου Νίκο , Τσουκαλά Νίκο και Ελευθεριάδη Κώστα ( και προπονητή της ομάδας του ΠΑΟΚ στο μποξ).
·        Από τις Σέρρες με προπονητή τον Χορόζη Αλέξανδρο
·        Από την Πτολεμαΐδα με προπονητή τον Τρανίδη Στέφανο.
·        Από την Σκύδρα με προπονητή τον Τύπο Παύλο.
·        Από τα Καβάσιλα Ημαθίας με προπονητή τον Πιστικό Γρηγόρη.
·        Από τα Γιαννιτσά ο σύλλογος ¨Μ. Αλέξανδρος¨ με προπονητή τον Ινδόπουλο Δημήτρη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)