Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σημαντική επιτυχία του Α.Τ Κρύας Βρύσης



Την περασμένη Παρασκευή τα ξημερώματα σε καθιερωμένο τροχονομικό έλεγχο του Α.Τ Κρύας Βρύσης λίγο έξω από το χωριό του Αγίου Λουκά καταδίωξε Ι.Χ. αυτοκίνητο
το οποίο οι επιβαίνοντες σε αυτό στην συνέχει το παράτησαν και διέφυγαν πεζοί μέσα στη νύχτα στα παρακείμενα χωράφια. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν χάλκινα καλώδια, μέρος από μετασχηματιστή υψηλής τάσης, διαρηκτικά εργαλεία, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και είναι ένας Έλληνας και ένας Αλβανός και οι δύο 27 ετών κάτοικοι Εξαπλατάνου Αριδαίας. Από έλεγχο που έγινε στο σπίτι των καταζητούμενων βρέθηκαν χάλκινα καλώδια από πηνίο μετασχηματιστή, οξυγονοκολλητή, ανιχνευτή μετάλλων και διάφορα διατακτικά εργαλεία.

    Η επιτυχία αυτή πραγματικά τονώνει το ηθικό των κατοίκων της περιοχής της Κρύας Βρύσης νιώθοντας ότι έχουν στο πλευρό τους μία υπηρεσία που παρ΄ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν προσπαθεί για την ασφάλεια των πολιτών. Μάλιστα η επιτυχία αυτή ήρθε στην ποιο κατάλληλη στιγμή και αποτελεί απάντηση σε κάθε έναν που σκέφτεται και σχεδιάζει την απομάκρυνση του Α.Τ. Κρύας Βρύσης από την πόλη μας, ενέργεια που όποιος την υλοποίηση ταυτόχρονα θ΄ αποτελέσει και εχθρός για τον τόπο μας γιατί απλά με την ενέργεια του αυτή επιβουλεύεται την ασφάλεια μιας ολόκληρης περιοχής !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)