Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ



 


Οι πολίτες αυτής της χώρας έχουμε τεράστια ευθύνη που παρακολουθούμε αμέτοχοι την κυβέρνηση να συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιδράσουμε δυναμικά για να βάλουμε ένα τέλος στην αδιέξοδη καταστροφική πορεία που η πολιτική αυτή μας οδηγεί.
Μόνο ο λαός θα μπορέσει να ανατρέψει τα σχέδια του ντόπιου και ξένου κατεστημένου και να οδηγήσει την χώρα σε μια αλλαγή πορείας προς ίδιον όφελος. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ  αναλογιζόμενος τις ευθύνες του αναλαμβάνει την πρωτοβουλία, καλώντας τον Ελληνικό λαό, σε μια δημοκρατική ανατροπή αυτών που εφαρμόζουν τις ολέθριες για τον τόπο και το λαό πολιτικές.
Η αρχή ας γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη όπου πρέπει να δοθεί το πρώτο ξεκάθαρο μήνυμα ότι πλέον δεν θα ανεχτούμε άλλο την πολιτική των απολύσεων, των περικοπών, της εξαθλίωσης. Η διαδήλωση της ΔΕΘ πρέπει να αποτελέσει την έναρξη μεγάλων, πολύμορφων, δυναμικών κινητοποιήσεων, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Να αποτελέσει την αγωνιστική αφετηρία για ένα νέο και νικηφόρο κύκλο αγώνων ενάντια στη συγκυβέρνηση, την τρόικα, το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ευρωζώνης και της ΕΕ.
Με τη μαζική συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ, με σχεδιασμένη κλιμάκωσή τους, με την πιο πλατειά εργατική ενότητα και συσπείρωση, μπορούμε να τους διαμηνύσουμε ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να μας γυρίσουν σε εργασιακό καθεστώς δουλείας και ανασφάλειας. Ότι μπορούμε  να υπερασπίσουμε και να επανακτήσουμε τα δικαιώματά μας.
Η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας καλεί τον κόσμο της πόλης μας να συμμετάσχει στην μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Για το λόγο αυτό και για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν, θα αναχωρήσει λεωφορείο από την πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 7 του Σεπτέμβρη στις 4μ.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2381022615, 6981054775, 6977275082,  6944744588







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)