Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

ΑΝΤΙ να΄θέσουν τον εαυτό τους στο κοινό καλό, στον συνδυασμό του πρώην δημάρχου Αριδαίας Πέτρου Ζέρζη,τελικά προτίμησαν να ευτελίσουν τον θεσμό της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
. Δεν ύπέδειξαν καν υποψήφιο για τις επιτροπές αυτές ,τη στιγμή που στον συνδυασμό τους υπάρχουν  δάσκαλος και καθηγητής.Η δικαιολογία οτι κάτι τέτοιο θα ήταν ματαιο ,επειδή δεν θα τους ψήφιζαν ,δεν ευσταθεί. Ωφειλαν να προτείνουν και εαν δεν τους ψήφιζαν έκθετοι και υπόλογοι θα ήταν άλλοι . Τώρα  εκτεθιμένοι είναι αυτοί.

4 σχόλια:

  1. ΑΜ! Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!
    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ.
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είχε άλλη επιλογή;;; Μήπως ο Ζέρζης κατέβασε πρόταση και υπήρχε εναλλακτική;;; Κράτα την μπαρούφα σου για κάνα ποστ που να ταιριάζει μαρτυριάρη, μην φανερώνεις πόσο πρόβατο του Ζέρζη είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H εκπαιδευτικος που προτεινε ο Μπινος ειναι προεδρος Δασκαλων και Νηπιαγωγων Αλμωπιας με γνωση των προβληματων της πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης. Η προταση ηταν του συλλογου και αυτο σεβαστηκε ο Μπινος ,αυτο προτεινε. Εμεις οι δασκαλοι τον ευχαριστουμε.Θα περιμεναμε να μετειχε και ο Ζερζης για καλυτερη παρουσιαση των προβληματων μας και πιο συντονισμενη διεκδικηση των δικαιων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)