Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυσε εργολάβο ο Δήμος Αλμωπίας



  
  Ο Δήμος Αλμωπίας, προκειμένου να προασπίσει και να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Δήμου καθώς και να προστατεύσει τη δημοτική περιουσία,
κατέθεσε μήνυση σε βάρος εργολάβου γιατί προχώρησε σε ανάληψη χρημάτων κατάσχεσης, ενώ υπήρχε προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας που απαγόρευε την κάθε πράξη (ανάληψη χρημάτων κλπ), μέχρι τη συζήτηση της ασκηθείσας ανακοπής του Δήμου Αλμωπίας σε βάρος του επισπεύδοντα.
   Επειδή υπάρχει παραβίαση των όρων της δικαστικής απόφασης, ο Δήμος Αλμωπίας για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, θα ασκήσει όλα τα υπόλοιπα νόμιμα δικαιώματά του.


5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ΄. Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΟ,ΘΕΟ,ΘΕΟ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ,ΧΡΥΣΟ.ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΣΕ ΛΕΝΕ.ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΝΕΙΟ ΜΠΙΝΕΔΩΝ ΣΧΟΛΗ.ΠΑΣΟΗ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑΑΑΑ..., ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Α Α Α Α....
    ΟΤΑΝ ΡΟΧΑΛΙΖΑΤΕ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mravo petro polatidi. xypnises. kala ta eipe o kofteros. otan eprepe na anoixete ta matia sas eseis koimosastan orthioi. tora poy den mporeite na kanete tipota kai sas pernoyn ta lefta kanete miniseis.kala sas lene tzampa magkes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε να ανοίξουν τα μάτια τους έπρεπε ούτε τιποτα. Να πληρώσουν πρέπει.
    Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι, να μας πουν οι "μεγαλοδικηγόροι" του Δήμου το αιτιολογικό της ανακοπής. Μαθαίνουμε οτι στα δικαστήρια γελάνε με τα καμώματά τους. Γιατί ο Δήμος ανακόπτει τη διαταγή πληρωμής? Είναι ποτέ πιθανό να ευδοκιμήσει μια τέτοια ανακοπή???
    Είναι λυπηρό. Ο Δήμος συμπεριφέρεται όπως ο κάθε κακοπληρωτής. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, απειλεί, κρύβεται,εφευρίσκει κάθε είδους νομικίστηκες ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)