Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

ΤΗΝ ώρα που ο θεσμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης τελειώνει , η Ν.Α, Πέλλας , τύπωσε έντυπα για να παρουσιάσει το ...έργο που επιτέλεσε. Δυστυχώς σε καιρούς χαλεπόυς ,προχώρησε σε ασκοπη και άχρηστη ενέργεια. Μπορούσε κάλλιστα με τα χρήματα αυτά να τυπώσει εντυπα με τουριστικό περιεχόμενο και να πιάσουν τόπο.Μάλιστα  το διατυμπ
ανίζει με το παρακάτω δελτίο τύπο:

Παρουσίαση του απολογισμού έργου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας από το Νομάρχη Πέλλας

Ο Νομάρχης Πέλλας κ. Μιχάλης Καραμάνης πρόκειται να παρουσιάσει το έργο που υλοποίησε και υλοποιεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 6.30, το απόγευμα, στον πολυχώρο «Κανναβουργείο» στην Έδεσσα. Θα ακολουθήσει ευρεία συνέντευξη τύπου.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται όλοι οι πολίτες του νομού που ενδιαφέρονται για την τοπική ανάπτυξη, όπως και εκπρόσωποι όλων των μέσων ενημέρωσης για την ευρύτερη δυνατή προβολή των θεμάτων που θα συζητηθούν και θα αναδειχθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Νομάρχης Πέλλας δήλωσε σχετικά: «Προσκαλώ τους πολίτες της Πέλλας, τους δημοσιογράφους και κάθε ενδιαφερόμενο σε μία ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης του έργου που υλοποίησε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας. Στη συνέντευξη τύπου και την συζήτηση που θα ακολουθήσουν, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα σημαντικά αναπτυξιακά θέματα του νομού και την προοπτική αντιμετώπισής τους στο πλαίσιο της νέας Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Η διαφάνεια, η ενημέρωση, ο δημοκρατικός διάλογος και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών αποτελούν τη βάση της τοπικής δημοκρατίας και μία ασφαλή οδό για την προώθηση μίας ανάπτυξης προσανατολισμένης στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

1 σχόλιο:

  1. Ο Νομάρχης Πέλλας κ. Μιχάλης Καραμάνης δεν προσκάλεσε ποτέ τους πολίτες της Πέλλας, τους δημοσιογράφους και κάθε ενδιαφερόμενο σε καμία ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης του έργου που θα υλοποιούσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας ούτε σε καμμιά συζήτηση για τα παραπάνω. Τώρα που ο λαός τον διώχνει το σκέφτηκε η θέλει να δικαιολογήει κονδύλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)