Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΕΜΠΟΔΙΟ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΠ

Τον επίτροπο που καθυστερεί  κατηγορεί η ΕΥΡΩΑΠ ΄για το προβλημα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σε ανακοίνωασή της υποστηρίζει οτι "



- Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό η ΕΥΡΩΑΠ, κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες συντηρήσεις και ελέγχους των αναβατήρων και οχημάτων που απαιτούνται για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του Χ.Κέντρου.
- Η διεύθυνση του Κέντρου Καϊμακτσαλάν έχει ανατεθεί στον Τεχνικό Δ/ντή κ. Αποστόλου Θωμά, χιονοδρόμο με πολυετή εμπειρία στη λειτουργία των κέντρων, καθώς τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Δ/ντή στο κέντρο Ελατοχωρίου με μεγάλη επιτυχία.



Για την ΕΥΡΩΑΠ

Ο Πρόεδρος
Τσομπασίδης Ιορδάνης





- Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΡΩΑΠ έχει εγκριθεί εδώ και καιρό αλλά για άγνωστους λόγους ο κ. Επίτροπος κωλυσιεργεί με αποτέλεσμα να καθυστερεί η κατασκευή και αναβάθμιση υποδομών, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του Χιονοδρομικού μας Κέντρου,  προάγοντας την ασφαλή του λειτουργία, ωθώντας στην αύξηση της  επισκεψιμότητας στο κέντρο και την ευρύτερη περιοχή."

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΣΤΙΣ 11.30. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙς 7.00 ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 14.30. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΩΛΥΣΥΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Κο ΕΠΙΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΕΛΕΦΧΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως δεν φταιει ο επιτροπος και κανένας αλλος αλλά η ανικανότητα των διοικούντων;;
    Ξεχάσαμε τα μεγάλα λογια που έλεγαν και εδιναν λύσεις ;; οταν διοικούσε ο παυλος;; αυτον τον έφαγαν και φέτος ειναι η πρωτη χρονιά που ξεκινάει η διοίκηση, που τα ήξερε όλα απο την αρχή της περιοδου, για να δουμε λοιπόν; ο Κληντσάρης έφταιγε και ο φαρμούζης; για να δουμε που τωρα έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια. οι πρώην που κατηγορούσαν είχαν τα.... και λειτούργησε το χιονοδρομικό. Αυτοί, οι πολύξεροι ,για να δούμε;; που τόσο εύκολα σπίλωσαν ανθρώπους και συνειδήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)