Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Μετά τα μαχαιρώματα αγγαλιές





Μετά τα μαχαιρώματα και τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν ,αγγαλιάζονται ξανά και επιστρέφουν στα «πάτρια» εδάφη. Μετά την προσέγγιση σε επίπεδο κορυφής μεταξύ Σαμαρά- Ντόρας Μπακογιάννη , αρχίζουν και οι προσεγγίσεις στελεχών .

Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά των μελών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ακολούθησε συνάντηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Αργυρού, στην Αριδαία, με τον πρώην Ευρωβουλευτή κ. Γκλαβάκη, όπου συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Γκλαβάκης ανέφερε ότι η συνεργασία την οποία πραγματοποίησε το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας ήταν για το καλό της πατρίδος.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ότι όπου θα χρειαστεί τη βοήθεια θα την έχει. Αυτό σημαίνει κοινές εμφανίσεις αλλά και στήριξη του κ. Γκλαβάκη κατά την προεκλογική περίοδο.

Επίσης στην επικείμενη επίσκεψη, τις επόμενες ημέρες του Προέδρου κ. Σαμαρά στο Νομό Πέλλας, εάν κριθεί ότι η εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα είναι ωφέλιμη για τον προεκλογικό αγώνα, ο κ. Γκλαβάκης δεν θα έχει πρόβλημα να εμφανιστεί κοντά στον κ. Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν ο Αντώνης Σαμαράς να επισκεφθεί και τους Προμάχους όπου η Ν.Δ. έχασε πολλούς ψήφους από την Χρυσή Αυγή και την Δημιουργία Ξανά


Η φωτογραφία είναι από το TAS TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)