Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ζητά παραχώρηση έκτασης στο Καϊμακτσαλάν ο Δήμος Αλμωπίας





Η εξουσιοδότηση του Δημάρχου Αλμωπίας για την υποβολή  αιτήματος παραχώρησης στο  Δήμο Αλμωπίας, κατά χρήση, των εκτάσεων «Τζουμαγιά» (έκτασης 4663,527  στρεμμάτων) και «Καλύβια Γιαννακούλα» (έκτασης 3987 στρεμμάτων)
και των κτηρίων – εγκαταστάσεων, που βρίσκονται εντός των εκτάσεων αυτών. περιλαμβάνεται μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας αύριο Τρίτη στις  8και 15΄το βράδυ.
Η έκταση αυτή θεωρείται κατάλληλη για την λειτουργία χιονοδρομικού κέντρου και βλέπει προς τη πλευρά της Αλμωπίας.
Τα υπόλοιπα θέματα είναι

Υποβολή πρότασης  με τίτλο «Δημιουργία δικτύου κίνησης πεζών στην προέκταση της οδού Καπετάν Γαρέφη στην Δ.Κ. Αριδαίας» στο  χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015» του Πράσινου Ταμείου.  Εξουσιοδότηση του κ.  Δημάρχου για περαιτέρω  ενέργειες.
 Έγκριση της μελέτης και καθορισμός  του τρόπου διεξαγωγής  του διαγωνισμού,  για την εκτέλεση   του έργου «Δημιουργία δικτύου κίνησης πεζών στην προέκταση της οδού Καπετάν Γαρέφη στην Δ.Κ. Αριδαίας».
Αποδοχή δύο τηλεφωνικών γραμμών από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας Αριδαίας  στο Δήμο Αλμωπίας. 

    ΄Εγκριση δαπάνης για προμήθεια γεύματος στα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών των βουλευτικών εκλογών της 17ης  Ιουνίου 2012. Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.
    Υποβολή  αιτήματος για παραχώρηση στο  Δήμο Αλμωπίας, οικοπέδων, που βρίσκονται στον συνοικισμό Αριδαίας, για τη δημιουργία – αναβάθμιση παιδικών χαρών στην πόλη της Αριδαίας. Εξουσιοδότηση του κ. Δήμαρχου για περαιτέρω ενέργειες.

    Αίτηση του κ. Ριζάκη  Ζαχαρία του Ζωγράφου,  για την χορήγηση άδειας λειτουργίας και εγκατάσταση περιπτέρου σε προτεινόμενο χώρο της Τ.Κ. Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας. 
    Διαγραφή – διόρθωση βεβαιωμένων οφειλών προς  το Δήμο Αλμωπίας.
    Άνοιγμα   ειδικού λογαριασμού στην ΑΤΕ. Ορισμός Διοικητικού Υπαλλήλου  - Υπολόγου για κατάθεση ποσοστού απόδοσης στο Δήμο Αλμωπίας (άρθρο 17 του Ν. 1023/80).
    Μερική  αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.
    Έγκριση  έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄ τριμήνου, για έλεγχο  υλοποίησης προϋπολογισμού, έτους 2012. 
    Γνωμοδότηση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας,  για τον καθορισμό των εδρών  ταξί στο Δήμο Αλμωπίας (άρθρο 83  του Ν. 4070/12 ΦΕΚ 82/Α/10-4-2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)