Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«Αδειασμα» Μ. Χρυσοχοϊδη από την Θ. Τζάκρη



Αδειάζει κυριολεκτικά τον υπουργό Μ. Χυσοχοϊδη για το Θέμα των κέντρων  κράτησης λαθρομεταναστών η βουλευτής Θ. Τζάκρη
Η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν να δημιουργείται κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στη Σκύδρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Μετά από δυόμιση χρόνια πλήρους απραξίας και σε προεκλογική περίοδο, προφανώς για λόγους πολιτικούς και όχι επιχειρησιακούς ή ουσίας, αναφορικά με το υπαρκτό πρόβλημα της διαχείρισης των λαθρομεταναστών, επιδιώκεται η δημιουργία κέντρου υποδοχής στη Σκύδρα. Είναι προφανές ότι η σπουδή με την οποία επιχειρείται να λυθεί το εν λόγω πρόβλημα σχετίζεται περισσότερο με τα υπαρκτά εκλογικά αδιέξοδα υπουργών και λιγότερο με το πρόβλημα αυτό καθεαυτό. Είναι επίσης προφανές πως καμία λύση δεν μπορεί να επιβληθεί στην τοπική μας κοινωνία χωρίς τη συναίνεσή μας και κυρίως χωρίς διαβούλευση. Αντιλαμβάνομαι καλά το πρόβλημα και τις συνέπειές του στην ελληνική κοινωνία. Γνωρίζω όμως καλύτερα πως καμία λύση δεν μπορεί να έχει αποσπασματικό χαρακτήρα, αλλά αυτόν ενός εθνικού σχεδίου. Η μεταφορά του προβλήματος από τα αστικά κέντρα στην περιφέρεια δεν συνιστά σοβαρή επίλυση του προβλήματος, ειδικά εάν δεν έχει εξασφαλιστεί η επιστροφή των μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους. Δηλώνω με έμφαση και προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση η περιοχή μας να επιβαρυνθεί στο βωμό πολιτικών και εκλογικών σκοπιμοτήτων».-

4 σχόλια:

  1. ναι θα χαλάσει η θέα των Εργατικών κατοικιών, οτι ζέχνει η ανάσα μας απο την πείνα δεν τους αγγίζει καθόλου. Οι Κοζανίτες δουλεύουν όλοι στη ΔΕΗ γιαυτό κάνουν τον μάγκα ρώτα κι εμάς εδώ! αντί να παρακαλέσουμε μήπως και κάνουμε κανένα μεροκάματο εκεί μέσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύεις κυρία Τζάκρη τόσο καιρό δεν ενδιαφέρθηκες για τίποτα και τώρα ενόψει εκλογών σε πήρε ο πόνος.καλά λες και στο δελτίο τύπου σου μετά από δυόμισι χρόνια πλήρους απραξίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai gia fylaksei k. tzakri min ksexnas toys ΕΦΥΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ κ.ΤΖΑΚΡΗ. ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)