Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Δέκα αποδεσμεύσεις από την Αναγέννηση Γιαννιτσών




Παρελθόν από την Αναγέννηση Γιαννιτσών αποτελούν από το Σάββατο 10 ποδοσφαιριστές που το τεχνικό τημ έκρινε ότι θα είναι καλύτερο γιαυτους να μείνουν ελεύθεροι μια που δεν ήταν στα πλάνα της νέας ομάδας που χτίζεται.

Πρόκειται για τους: Κώστα Αλμπάνη (αριστερό μπακ), Γιώργο Παπαδόπουλο (δεξί μπακ), Αντώνη Τζεβελέκη (επιθετικός), Άρη Τοσουνίδη φώτο(μεσοεπιθετικός), Κώστα Τσικνίδη (αριστερός μπακ), Γιάννη Καρπούζη (μέσος), Νίκο Κωνσταντίνου (μέσος) και Βασίλη Σταυρακάκη (μεσοεπιθετικός), Παπαδημητρίου (Μέσος) και Κουδέρη  Αμυντικός ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.
Η ομάδα της Πέλλας έδωσε τα χέρια με τον Σπαθάρα και τον Παπαδόπουλο Θ. που συνεχίζουν κανονικά . Παίκτης της ομάδας θεωρείτε και ο Βέργος από την Βέροια , όπως και ο Σέρβος   Μπόγιαν Τσούκιτς που μετέχει κανονικά στις προπονήσεις , ενώ μέχρι την Τρίτη θα περιμένουν την τελική απόφαση του Σερέτη που δοκιμάζεται στην Κύπρο.
Η ομάδα επίσης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση άλλων 8 παικτών Επίσης προπόνηση με την ομάδα έκανε και ο Κηλίκης Μιχάλης 26 ετών επιθετικός που επί σειρά ετών ήταν αρχηγός της ομάδας και προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Γ. Δ’ εθνική πετυχαίνοντας 10 γκολ.

Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)