Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συνεδρίασε το Δημοτικό ΣυμβούλιοΑλμωπίας




Σε ήρεμους τόνους κύλησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας . Η απουσία των επικεφαλείς της Αντιπολίτευσης Π.Ζέρζη και Χ. Μπίνου δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντιπαραθέσεων .
Μόνο ο Νίκος Αποστολίδης ζήτησε έντονα να απαοφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τους όρους της Δημοπράτησης του έργου Επέκτασης του  ΧΥΤΑ Αλμωπίας και όχι  μόνο η οικονομική επιτροπή μέλος της οποίας είναι και ο ίδιος .
Το επίμαχο σημείο ήταν η απάλειψη του όρου ότι στον διεθνή ανοικτό διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν κατασκευάσει ΧΥΤΑ ύψους 1,5 εκ  ευρώ . Κάτι τέτοιο θεωρείται ότι μπορεί να αποκλείσει πολλούς ενδιαφερόμενους και να πάρουν μέρος ελάχιστοι οι οποίοι και πιθανώς να δώσουν μικρές εκπτώσεις.
Το θέμα ψηφίστηκε από όλους εκτός από τον Νίκο Αποστολίδη .
Ο Πρόδρμος Δεμίρης τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο που δρομολογήθηθηκε από την παράταξή του , είναι απόδειξη ότι επι θητείας Π.Ζέρζη  δεν έγιναν μόνο πέντε βρύσες όπως ισχυρίζεται ο Ν. Αποστολίδης.
Ο Π. Δεμίρης καλωσόρισε και την επάνοδο του Αντιδημάρχου Ν. Παρούτογλου , ο οποίος είχε υποβάλλει παραίτηση ,αλλά μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις με τον Δήμαρχο επανήλθε.

2 σχόλια:

  1. ο αποστολιδης σαν μελος της οικονομικης επιτροπης οταν συνεδριασουν αν δει κατι επιληψιμο ασ το καταγγειλει στο δημ.συμβουλιο . μονο υπονοουμενα ξερει να αφηνει . πολυ τον ανεχονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην σας μπερδευει το ατομο... οποτε θελει φωναζει ασυστολα , για να καλυψει την ασχετοσυνη του , και αλλοτε βαζει διλληματα διαφανειας χωρις ουτε ο ιδιος να καταλαβαινει τι λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)