Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σιωπούν για την «σφαγή» θέσεων εργασίας στον Δήμο Αλμωπίας





΄Ακρα του τάφου σιωπή μέχρι στιγμής από τον Δήμο Αλμωπίας για την απαράδεκτη μείωση
Θέσεων εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ , την στιγμή που για τους άλλους δύο Δήμους του νομού  οι θέσεις  που εγκρίθηκαν είναι διπλάσιες από αυτές που ζήτησαν .

Στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας αναμένεται το θέμα να τεθεί από την αντιπολίτευση εκτός κι αν αναδιπλωθεί η πλειοψηφία και φέρει αυτή το θέμα .

Το πρόγραμμα  αφορά τη διαδικασία κατάρτισης του Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για εκτέλεση έργων με Αυτεπιστασία στους Δήμους, Συνδέσμους και Ν.Π.Δ.Δ
Σύμφωνα με το πρόγραμμα  δικαίωμα εγγραφής έχουν ,  εγγεγραμμένοι άνεργοι  που ενδιαφέρονται να προσληφθούν σε Δήμους ως προσωπικό «για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία» στις ειδικότητες: 1) Δ.Ε Ηλεκτρολόγος, 2) Δ.Ε Οδηγός, 3) Δ.Ε Τεχνίτης Οικοδόμος, 4) Δ.Ε Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής, 5)Δ.Ε Τεχνίτης Σιδεράς, 6)Δ.Ε Υδραυλικός, 7)Δ.Ε Χειριστής Μηχανημάτων, 8)Υ.Ε Εργάτης Γενικών Καθηκόντων, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από 9 Φεβρουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου 2012,στο ειδικό πεδίο του Ο.Α.Ε.Δ http://ait.oaed.gr , αναφέροντας την ειδικότητα και προσδιορίζοντας μέχρι τρείς φορείς στους οποίους επιθυμούν κατά προτεραιότητα να προσληφθούν. Στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των οικείων δημοτικών καταστημάτων. Στο Δήμο Αλμωπίας-στο Τμήμα Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής-Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών. Για την συμπλήρωση των αιτήσεων απαιτούνται τα παρακάτω προσωπικά στοιχεία: («Επώνυμο». «Όνομα Πατρός», «ΑΔΤ/Αριθμός Διαβατηρίου» «ΑΦΜ» και «ΑΜΚΑ» και ημερομηνία γέννησης, τον «Αριθμό Δελτίου Ανεργίας του καθώς και τον αριθμό των ανηλίκων τέκνων του ή τον αριθμό δελτίου ανεργίας συζύγου (στην ενότητα «Κριτήρια Κατάταξης»). Για τη βεβαίωση του αριθμού των ανήλικων τέκνων και της ταυτότητας συζύγου, ο άνεργος υποβάλει αυτοπροσώπως στον ΟΑΕΔ μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου Δήμου.

 

2 σχόλια:

  1. Εδω και ενα χρονο απο γκαφα σε γκαφα ο δημοs !!!
    Mηπωs πρεπει καποιοs να τουs μιλησει ? λεω ! εγω τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ; ΕΑΝ ΠΕΤΑΞΗΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕΣΑ η ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΗΣ η ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ .ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΟΦΘΛΑΚΩΝ .ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΚΟΥΜΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)