Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Τετάρτη 28/9


 

Καλοκαίρι από την Παρασκευή έως και την Κυριακή προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου, ωστόσο, από το βράδυ της Κυριακής και μετά τις 3-4 Οκτωβρίου μπαίνουμε σε... χειμωνιάτικες διαθέσεις του καιρού.

Ειδικότερα, με αρκετή ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει ο καιρός της Τετάρτης στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ στα δυτικά ίσως έχουμε και κάποιες τοπικές μπόρες. Από το μεσημέρι και μετά ίσως βγουν και κάποιες καταιγίδες στα ΒΔ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί η ηλιοφάνεια. Το βράδυ και πάλι στα δυτικά θα έχουμε βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες.

Η θερμοκρασία και λόγω των νότιων ανέμων στους 29 στα ηπειρωτικά, στους 25 στο Ιόνιο και στους 24 στα ανατολικά.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και λίγες συννεφιές με την θερμοκρασία στους 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια επίσης και λίγες συννεφιές στα ορεινά. Η θερμοκρασία στους 26 βαθμούς.

Την Πέμπτη πάντως θα έχουμε αστάθεια στη δυτική Ελλάδα με τοπικές μπόρες στα πολύ βόρεια και ηπειρωτικά στα δυτικά. Η θερμοκρασία στους 28 βαθμούς στα βόρεια, 30-31 βαθμούς στα κεντρικά και στα ΒΔ στους 24.

Την Παρασκευή θα έχουμε συννεφιές στα βόρεια, κεντρικά και δυτικά χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο. Η θερμοκρασία στους 32 στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Το Σάββατο ίσως κάποιες τοπικές βροχές σε Κέρκυρα και Ήπειρο. Η θερμοκρασία στους 34 - 35 βαθμούς.

Την Κυριακή η μέρα θα ξεκινήσει καλά αλλά στα ορεινά και ΒΔ ίσως έχουμε κάποιες σύντομες βροχές. Η θερμοκρασία στους 31 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Ωστόσο από τις 3-4 Οκτωβρίου ο καιρός αλλάζει και η θερμοκρασία πέφτει αισθητά πρώτα από τα κεντρικά και βόρεια τμήματα της Ελλάδας.

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)