Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Χρήζει ιδιαίτερης επιστημονικής παρακολούθησης»


ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ O ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ


 «Πολύ γρήγορα  κύλησε ο χρόνος  και απέδειξε περίτρανα  ότι όσα έλεγε τον καιρό της  «παντοδυναμίας» του για μένα  ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου  Σταυρος Τουφεγγόπουλος, ισχύουν για τον ίδιο . Τότε διατυμπάνιζε με στόμφο, ότι χρειάζομαι ιδιαίτερης επιστημονικής παρακολούθησης,  επειδή ως αντιπολίτευση  ασκούσα τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν οι πολίτες του Δήμου Εξαπλατάνου   και έκανα τους ελέγχους προκειμένου να μην διασπαθίζεται το χρήμα του Δήμου και να πιάσει τόπο για την ανάπτυξη  της περιοχής»
Αυτό υπενθυμίζει ο Παράσχος Τσάνταλης με αφορμή την τεκμηρίωση  ότι αρκετά έργα που πληρώθηκαν δεν έγιναν ποτέ. Αντί όμως ακόμα και σήμερα ο Στ. Τουφεγγόπουλος  να δώσει μια εξήγηση στον κόσμο επιχειρεί να κάνει το άσπρο  μαύρο. Επιμένει ότι λειτούργησε με μοναδικό οδηγό το συμφέρον της περιοχής.
Αν αυτό δεν χρήζει ειδικής ιατρικής επιστημονικής και …νομικής παρακολούθησης τότε ποιο χρήζει; αναρωτιέται ο Παράσχος Τσάνταλης .
Παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου, ότι επί θητείας του δεν υπάρχουν εικονικά έργα η πραγματικότητα δείχνει το αντίθετο.
Περισσότερα  σήμερα στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ  και στο blog μας αύριο

1 σχόλιο:

(3)