Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ








Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο τουρνουά street μπάσκετ 3 on 3 που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της ΄Εδεσσας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Περίπου εκατό αγόρια και κορίτσια έπαιξαν μπάσκετ και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά 25 ομάδες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών. Στον τελικό του τουρνουά συναντήθηκαν οι «Lakers» και οι «Generation X», με νικήτρια ομάδα να  αναδεικνύονται οι «Lakers», μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής, σε μία όμορφη τελετή στην οποία χειροκροτήθηκαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες. Σκοπός της διοίκησης του συλλόγου, είναι το τουρνουά street μπάσκετ 3 on 3, να γίνει θεσμός και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις υποδομές του μπάσκετ στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή.
Η Ακαδημία μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας ξεκίνησε την λειτουργία της για την αθλητική χρονιά 2012-2013. Ήδη πλήθος κοριτσιών και αγοριών προσέρχονται στις προπονήσεις της ακαδημίας που γίνονται σε δύο γήπεδα. Στο κλειστό γυμναστήριο στο γήπεδο ποδοσφαίρου την Δευτέρα 16:00-17:00, Τρίτη 15:00-16:00 και Σαββάτο 10:15-11:30. Επίσης ο σύλλογος μας ενεργοποίησε και τα ωράρια στο κλειστό γυμναστήριο στο ΕΠΑΛ στην περιοχή των εργατικών κατοικιών, την Τετάρτη 16:00-19:00, Πέμπτη 18:00-20:30 και Παρασκευή 16:00-18:00. Από την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου θα δοθούν τα παραπάνω ωράρια για χρήση στους αθλητές του συλλόγου. Τα ωράρια έχουν προσαρμοστεί ανάλογα με την ηλικία και τις ικανότητες των παιδιών και έγινε προσπάθεια το κάθε τμήμα να μην ξεπερνά τον αριθμό των είκοσι ατόμων. Πληροφορίες για τα ωράρια αλλά και για άλλες δραστηριότητες του συλλόγου, υπάρχουν  στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.gasedessa.gr αλλά και στην σελίδα στο facebook http://www.facebook.com/#!/GasEdessas2011.
  Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννου και του νέου Αντιδημάρχου κ. Βερικκούκης, η 2η συνάντηση σχετικά με την κατανομή των προπονητικών ωραρίων στους συλλόγους, καθώς η προηγούμενη υπό την προεδρία της κ. Κατσάρα, άφησε με φρικτά παράπονα τόσο τον σύλλογο μας, αλλά και άλλους συλλόγους της πόλης μας. Δυστυχώς η παρουσία της Πρόεδρου κ. Κατσάρα ήταν για μια φορά ακόμα απογοητευτική, καθώς δεν μπόρεσε να δώσει  απαντήσεις όχι μόνο στον σύλλογο μας, αλλά και σε άλλους συλλόγους, για το ποια κριτήρια χρησιμοποιήθηκαν για την κατανομή των ωραρίων, αλλά και για την εμπάθεια η οποία χαρακτήριζε την στάση της απέναντι στον σύλλογο μας, του αθλητές μας αλλά και τους γονείς τους. Δυστυχώς η κ. Κατσάρα στο διάστημα κατά το οποίο ήταν υπεύθυνη για τα γήπεδα αλλά και για τον αθλητισμό γενικότερα, δεν έδωσε την απαιτούμενη προσοχή σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής ζωής της πόλης μας, πιθανότατα από άγνοια και σίγουρα η παρουσία της δεν κρίνεται πετυχημένη.
Προσδοκούμε ο νέος Αντιδήμαρχος κ. Βερικκούκης, ο οποίος ήταν παρών στην συνάντηση και σύντομα θα αναλάβει τον ευαίσθητο τομέα του αθλητισμού της πόλης μας, να ασχοληθεί με ζήλο και ενδιαφέρον για τα προβλήματα του αθλητισμού και των συλλόγων της πόλης μας.
Τέλος καταλυτική υπήρξε η παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννου, στο να εκτονωθεί η μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης, αλλά και να δοθούν λύσεις στο αδιέξοδο που φάνηκε προς στιγμή να υπάρχει.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)