Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας


Μέσα σε μια ζεστή, παιδική ατμόσφαιρα πραγματοποίησε το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Πέλλας χριστουγεννιάτικη γιορτή,  την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 στις εγκαταστάσεις του, η οποία περιλάμβανε  χριστουγεννιάτικα ποιήματα, τραγούδια και σκέτς.


Τον συντονισμό και την παρουσίαση της γιορτής ανέλαβε με επιτυχία η κ. Τσελεπίδου Ευδοκία, Αντιπρόεδρος του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Πέλλας, εκπαιδευτικός σε συνεργασία με τις Ειδικές Παιδαγωγούς του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας.
Την  εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Πρόεδρος  του  Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ.  Πέλλας  κ.  Μουσμούτης Κωνσταντίνος, ο οποίος απηύθυνε προς το οικογενειακό περιβάλλον των ΑμεΑ θερμές ευχές για το νέο έτος, συνδρομή ηθικής υποστήριξης και δέσμευση για υλοποίηση υποσχέσεων και έργων.  
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του  ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριος, όπου με ένα σύντομο χαιρετισμό εξέφρασε την διάθεση την Τοπικής Αυτοδιοίκησης για ηθική, υλική συμπαράσταση των ΑμεΑ και συλλογική χάραξη νέων προοπτικών στα θέματα της αναπηρίας. Σημαντική ήταν και η παρουσία της κ. Κικίδου Γεωργίας- Πρόεδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Έδεσσας και μέλους του Δ.Σ. του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας αλλά και μελών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) ΄΄Ορίζοντα΄΄ Έδεσσας,  που τίμησαν τους συμμετέχοντες  με το θερμό τους χειροκρότημα.
Στην γιορτή απήγγειλαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδια κυρίως εξυπηρετούμενοι του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας, οι οποίοι  πλαισιώθηκαν από μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και συγκίνηση την όμορφη προσπάθεια των δικών τους ανθρώπων.  
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποστέλλονται όμως, και προς όλους τους μαθητές της Ε΄ Τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας και στην δασκάλα τους κ. Ε. Τσελεπίδου για την πρόθυμη συμμετοχή τους στη γιορτή με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θεατρικό σκετσάκι.
Την εκδήλωση έκλεισε με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Άγιος Βασίλης που ΄΄ έκανε μια στάση νωρίτερα΄΄ στο ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας για να μοιράσει δώρα και λιχουδιές σε όλους τους συμμετέχοντες και να στείλει εγκάρδια ευχή σε όλους: Καλές γιορτές! Υγεία, Ευτυχία και Αγάπη για το νέο έτος!
                                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)