Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αιχμές του Συμπαραστάτη του Δημότη για την πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας




«Χαστούκι» στις περιβόητες εξαγγελίες της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας περί διαφάνειας και  των λοιπών συναφών εξαγγελιών  περιέχει  σύμφωνα με πληροφορίες  η ετήσια έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου   Κλεισούρη
  η οποία βρίσκεται στα χέρια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτιμάται ότι δεν είναι τυχαίες οι συγκεκαλυμμένες  επιθέσεις που δέχεται  ο Σ. Κλεισούρης   ,μέσω μερίδας του Τύπου  , αλλά και μέσω παραπολιτικών  κύκλων , για παλαιότερη  έκθεσή του. Στην  φετινή  έκθεση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  ο Συμπαραστάτης  επισημαίνει συγκεκριμένες παραλείψεις   της πλειοψηφίας   οι οποίες  αναμένεται να απασχολήσουν   την κοινή γνώμη   και να προκαλέσουν ανεπανόρθωτους   πλέον   τριγμούς  στην άμεμπτη   εικόνα που ήθελε να παρουσιάζει ως σήμερα .
   

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ . ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ! Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΚΕΔΑ ? ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ . ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.ΟΙ.ΟΙ.ΟΙ.ΟΙ.ΟΙ.ΟΙ.......ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΓΝ ΛΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟς ΤΙΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αδελφός της είναι εθελοντής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κιοσκι στην ορμα το βγαλανε παρανομα ! την υποθεση την ερευνουσε ο συμπαραστατηs αλλα ακομα τιποτα ! τι εγινε κ. κλεισουρη το κουκουλοσατε ?
    μηπωs πρεπει να ενημερωθει η περιφερεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΘΥΕΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΣΠΙΛΩΣΕ ΥΠΟΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΣΑΜΑΝΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΑΚΟΥΣ ΦΤΥΣΙΜΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΦΤΥΣΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)