Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Play Offs: Προφήτης Ηλίας - Πέλλα 1-0.




 
Σε ένα γενικά κακό παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο σημάδεψαν δυο τρεις φάσεις ή μία εκ τω οποίων ήταν το τέρμα των γηπεδούχων στο 10ο λεπτό, ύστερα από τριπλή ολιγωρία και λάθη της αμυντικής  γραμμής tvn filojeno;ymenvn
. Η καλύτερη ευκαρία για την Πέλλα ήταν στο 40' όταν ο Χαρμάνας από τα τρία μέτρα μόνος ανενόχλητος δεν βρήκε καλά την μπάλα στέλνοντάς τη στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Η Πέλλα εγκλωβισμένη στο δυνατό και άτσαλο παιχνίδι των γηπεδούχων, έδειχνε πελαγωμένη σε θέσεις και ανάπτυξη, αν και είχε την κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, μόνο τυχαίο μπορεί να χαρακτηρισθεί με όσα παρακολουθήσαμε από τις δύο ομάδες.



Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο πιο ζωντανοί, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο ώστε να αισθανθεί ανασφάλεια η γηπεδούχος ομάδα. Οι δυο τρεις καλές φάσεις δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον στόχο  για  ανατροπή του αποτελέσματος. Και οι τρεις ήταν από στημένες φάσεις... Η πρώτη, όπως και οι υπόλοιπες βέβαια, ήταν από εκτέλεση φάουλ του Χαρμάνα και κεφαλιά από την μικρή περιοχή του αιφνιδιασμένου και αμαρκάριστου Γάκη που δεν βρήκε στόχο. Η δεύτερη και πάλι με γέμισμα μέσα στην περιοχή, με τον Τανταλίδη να παίρνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα του Προφήτη Ηλία με άστοχη έξοδο να τον «γκρεμίζει» και τον διαιτητή  Σιδηρόπουλο να κάνει ίσως το μοναδικό (αν εξαιρέσει κανείς την μη αποβολή του επιθετικού παίκτη της γηπεδούχου ομάδας για αντιαθλητικό χτύπημα σε αμυντικό της Πέλλας) αλλά ουσιαστικό λάθος του στο παιχνίδι. Η τρίτη φάση και πάλι με φάουλ-γέμισμα ο Γάκης σε καλή θέση έπιασε την κεφαλιά  προς το τέρμα, αλλά ο πρώτος βοηθός σήκωσε λανθασμένα την σημαία για οφσάιντ χάνοντας μια ξεκάθαρη φάση μπροστά τα μάτια του.
 Η ομάδα του Προφήτη Ηλία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη χειρότερη από το πρώτο, έχασε όμως την ευκαιρία του αγώνα όταν μετά από μια ακόμη ασυνεννοησία και ολέθριο λάθος της άμυνάς της Πέλλας ο επιθετικός κατάφερε σε κενό τέρμα να την στείλει άουτ! 

Με πληροφορίες και από  το :@pella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)